Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmks

Marketing

ŽA na 9. Memorijalu Jasmina Filipovića


U organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva San Marino - Novi Vinodolski, uz pokroviteljstvo Grada Novi Vinodolski i potporu generalnog sponzora RAM RIJEKA , održan je 9. Memorijal Jasmina Filipovića.

Na memorijalu je sudjelovalo 40 ekipe iz 8 županija Lijepe naše. Ugodan ambijent pod reflektorima u centru Grada, prisustvovanje brojnog gledateljstva, kako domaćih tako i stranih turista daje posebnu draž ovom natjecanju.

Iako je osnovni cilj memorijala okupljanje i druženje povodom obilježavanja godišnjice prerane smrti uzornog člana vatrogasne obitelji, ekipe su pokazale zavidnu spremnost i postigle dobre rezultate.

Prvo mjesto u ženskoj konkurenciji ostvarila je treću godinu zaredom ekipa DVD-a Zaprešić ispred DVD-a Mladost Kaštel Sućurac. Treće mjesto podijelile su ekipe DVD-a Sušak i ekipa domaćina DVD-a San Marino - Novi Vinodolski postigavši identičan rezultat što se rijetko događa na vatrogasnim natjecanjima.

U elitnoj muškoj kategoriji pobijedila je ekipa DVD-a Vrbovec Samoborski ispred DVD-a Šumećani i DVD-a Zaprešić. Drugu godinu zaredom domaća muška ekipa ostaje na korak do postolja za svega nekoliko desetinki.

Potrebno je istaći da je ženska ekipa Zaprešića postigla i najbolje vrijeme memorijala u obje konkurencije, a kako i ne bi kad je riječ o djevojkama koje su državne prvakinje i TREĆE na upravo održanoj Vatrogasnoj olimpijadi u Francuskoj.
Po završetku natjecanja Predsjednik DVD-a San Marino - Novi Vinodolski Želimir Butorac uručio je zahvalnice svim ekipama, sucima i sponzorima.

Medalje pehare i nagrade najboljima uručili su Dogradonačelnik Novog Vinodolskog Velimir Piškulić, Predstavnik sponzora RAM Rijeka – Gospodin Rajko Vukelić, i otac pokojnog Jasmina Filipovića, gospodin Ivica Filipović koji je ujedno i počasni predsjednik Organizacionog odbora memorijala.

Prisutnima se je sa nekoliko riječi obratio Županijski zapovjednik Mladen Šćulac, a ispred Grada Novog Vinodolskog, DVD-a San Marino – Novi Vinodolski i Obitelji Filipović prisutne je pozdravio, zahvalio se na dolasku i uputio poziv za 10. Memorijal 2014. godine – tajnik DVD-a San Marino - Novi Vinodolski Velibor Topolovec.

Službeni dio završio je bakljadom u čast pobjednika, a druženje uz grupu Cresendo iz Senja je potrajalo do ranih jutarnjih sati.


Post je objavljen 08.08.2013. u 06:44 sati.