Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Motovunske ljetne igre

Pigica je dobro rekao posljednjeg dana na brdu parafraziravši dobru staru protestantsku teleologiju: ma što god napravili, zabavit ćemo se. I bogami jesmo. No valja početi od nultoga dana, kada se grickalo od štrosa preko tuškanca i divnih dvori katoličkih, tamo di je kapija bila po prvi puta neočekivano otvorena. Kijaroskuro i remete, milina.

Image Hosting by PictureTrail.com

Potom smo otišli vršit haos u jabučicu gdje je cini inzistirao na tome da se zabavio ko nikada u životu. Na sms pitanje kakva je zabava pokušao je sročiti sljedeće da negira bilo kakvu primisao da je ironičan: „pokušat ću biti potpuno iskren. top fajv zabava ikad“. Iz ove perspektive, teško da je uspio u svome naumu.

U subotu krenuli smo putem starih istrijanskih sportova: trpanje glavice u pitare, jahanje bala sijena, troglotodiranje po pećinicama, kipanje u prikrajku, mamljenje boškarina boška pod peku, smaranje izbacivača i policije, smaranje trizlanki, začinjanje kavgi, vaterpolo tikvarenje, širenje mjesta domaćinstva tabletićima, tenisko suđenje, skidanje gaća, ispijanje soka ananusa za poboljšanje kvalitete sperme, steravanje s jezera Butonige, trpanje razmaženoj dici žličica u ustašca, pogađanje dj-a sendvičem u glavu (bez pribjegavanja prigovaranja na kvalitetu glazbe), slanje općinskih načelnika u kurac, smaranje srđana, i možda najvažniji, mijenjanje vlažnih gljivičastih vulvica u rasne vulve tartufate točanjem penisića u maslinovo ulje s tartufima. Nažalost slike za niz ovih izostaju.

Image Hosting by PictureTrail.com
Pigica u pitarama

Image Hosting by PictureTrail.com

Image Hosting by PictureTrail.com
Ruralna erotika, playboy fotoshoot 1998. Milfček je zaslužila i trubljenje od barbe kamiondžije u prolazu – dakako, vozio je i sam bala sijena.

Image Hosting by PictureTrail.com
Pažljivi student uočit će pigicu kako čuči i gnoji.

Image Hosting by PictureTrail.com
Nakon što je boškarin boško već izbijen i pod peku utrpan.

Image Hosting by PictureTrail.com
Pećinski pigica.

Image Hosting by PictureTrail.com
Snage reda smaraju snage nereda.

Image Hosting by PictureTrail.com
Pigica se sprema za izvođenje slobodnog udarca.

Image Hosting by PictureTrail.com
Gospoji buljofor tabletić je kirurški odstranjen iz domaćinstva da bi olakšao izlaske.

Image Hosting by PictureTrail.com
Break-point.

Image Hosting by PictureTrail.com
Ubrzo po parkiranju isprid zaštićenog jezerca sirena nas je lijepo zamolila da odjebemo...
Image Hosting by PictureTrail.com
... na što smo odmahali.

Image Hosting by PictureTrail.com
Milfček se redovito žalila na žlundricu pa smo razmaženo dite morali hranit na žlicu.

Dobili smo i ovogodišnju mis debitantica, šinjorinicu ivonicu, koja nas je s punih 17 osvojila žicanjem upaljača za dim i trampom istog vrtnjom možda najčvršćeg dupenca s one strane učke kojega se ni kocka ne bi posramila. U drugom navratu sva je svesrdna još jednom udobrovoljila starim jarcima i još razdraganije i ponosnije naglasila kako ima ni više ni manje nego 17! Do tog časa mudri je oksi uvidio da mu je to studen-, pardon, učenica bivša pa smo ju priupitali tko joj je profesor bija u školi. Sva uzbuđena, „Profezor Bezinović! Stari Benga!“ usklikne ona i priupita poznajemo li tog vrsnika koji, dakako, ne samo da sjedi pored nje već je čini se u učeničkoj mitologiji obljubio stanovitu damiricu, profesoricu engleskoga, jer, naime, uočeni su kako zajedno ližu sladoled. E da je meni tako bilo kad san ima 17.

Image Hosting by PictureTrail.com
Ovdje je šinjorina ivonica vrtila dupencem, a pigica imo halice od ručnika u raznim bojama. Nije pomogla ni trizlanka koja je sidila na tome u svome zebrastom kompletiću.

Najveće otkriće ovogodišnjeg motovuna bila je ipak milfček, vrsnica koja je bila u rangu kakve najljuće debitantice iako je debitirala davne 2004. bit će još kao prljava pankerica s prištićima i dredlovima. Prikladno, završila je ko cimerica s gore navedenom debitanticom u vii borgo 5 (pigica, cinić i oksi su se smarali u gospoje buljofor malo niže). No mnoge važnije, vozila je pigicu i cinića kud im se srdašce, anusić i penisić zaželio i tako zacementirala privrženost od koje mi se još danas prsa nadimlju kada, eto, nje u blizini nema. I najvažnije, zaslužila brutalan plus prsnuvši od rakijice ubojice u jednom trenu na rivi i inzistirala da svi skinu gaće. Tu ne treba zanemarit sjajan doprinos šinjorine mrše i glumice koja je sjajno glumila čitavo veče da se vrhunski zabavlja, koje su nas podsjetile da se klasičan plus skuplja upravo skidanjem gaća. Nije ni viski podbacio skidanjem gaća ispod kojih dakako nije bilo mudanti. No čini se da je veći skinut tuđe. Isprva smo tako uspili skinit gaće jednoj od trizlanki (dvi sestre šinjorine i jedna prijateljica, koja se toliko eto s njima družila da sve nalikuju jedne na drugu) i razotkrili mudante na srčeka, a zatim je milfček zaradila ljuveni užitak i spolno sladokusje sa stanovitim dirigentom nakon što je povukla njegove na gležnjeve. Naša je teza da je bilo i dabl ejnala uz pomoć dirigentskog štapića ali milfček poriče. Također nikada nismo uspjeli saznati da li je utjecaj ananasa puki mit ili java. Pigica je pito pa zaboravio odgovor.
U epilogu valja naglasiti i filmske aspekte ovog motovuna. Cini je uspio pogledati punih nula filmova. Oksi se dosjetio divne ideju o kratkim dokumentarcima o zanatima koji polako nestaju: šamaranje supruga, trpanje ovaca, elimiranje propuha i, bonus epizoda, klanje srba. U praksi pak provodili smo omaž jednom od najranijih limijerovih filmova s redovitim izvedbama – smorenog smarača.

Image Hosting by PictureTrail.com
Bonus ruralna erotika.

Image Hosting by PictureTrail.com
Bonus 1. Hrvatski predsjednik na Dan pobjede.

Image Hosting by PictureTrail.com
Teamwork!

Milfček, pigica, cini


Post je objavljen 07.08.2013. u 14:00 sati.