Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carjego

Marketing

Zviždači uzvraćaju udarac

Zviždali su Zokiju. Oni koji su protiv njega su odabravali zviždanje. Manje je onih koji su za njega, a više je onih koji su to ocijenili kao neprimjereno, nekulturno ponašanje. Čak je Zoki zbog toga možda dobio koji plusić više jer ima nekih ljudi, teško je povjerovati ali ima, koji su protiv prostačkog i nekulturnog pa žrtva takvog ponašanja malo bolje izgleda u njihovim očima.

Priveli su zviždača. Iako je Zoki bio duboko uvrijeđen sigurno on nije naručio privođenje ili dao znak da bi to trebalo napraviti. Koliko god je ograničen svojom arogancijom ipak mu je ostalo dovoljno prostora da vidi da to ne bi trebalo napraviti.

Vlada je na Twitteru dala izjavu u kojoj kaže kako zviždače iz Knina nema smisla procesirati.

Iako je u konkretnom slučaju riječ o postupanju policije po službenoj dužnosti i u skladu s autonomijom policije u tumačenje Zakona...


Autonomija policije?

Policija je još uvijek pod kontrolom HDZ-a i postupa u njihovom interesu. Ovo je izrežirano tako da izgleda da SDP šalje policiju na narod zbog zviždanja i samo čekamo kako Milijan ili Karamarko počnu s pričom kako je to u duhu komunističkih vremena u kojima se nije smjelo govoriti protiv vlasti.



Post je objavljen 06.08.2013. u 20:42 sati.