Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sapienti-sat

Marketing

Manični bljesak

Nakon procitanog uvoda s web stranice te besplatne dodatne knjige poceo sam ozbiljno razmisljati o narudzbi Vase knjige 'Profit formula'

Ono sto pisete uglavnom mi se svidjelo i zelim vjerovati u to. Sto se tice moje situacije, sasvim se uklapam u profil danasnjeg hrvatskog prezaduzenog gradjanina. Iako imam dobar posao, toliko sam zaduzen da to meni i obitelji onemogucuje normalan zivot.

No nisam ocajan. Vjerujem da, kako kaze Robert Kiyosaki, treba vidjeti sto drugi ne vide, te da je financijska inteligencija uglavnom emocionalna inteligencija. Vjerujem u dobre prilike, i vjerujem u cuda, a mozda je Vasa ponuda upravo nesto sto (i) meni treba.

Iako zelim biti afirmativan i s vjerom pristupiti Vasoj ponudi, nije mi se svidjelo sto u slucaju negativnog odgovora na 'popup' prozoru u kojem nudite besplatne materijale gasi se ne samo popup prozor nego cijeli web site. To izgleda pomalo agresivno i cini se kao da 'prisiljavate' korisnika da prihvati besplatne materijale. Premda sam preuzeo besplatne materijale, ovakav pristup mogao bi nekoga i odbiti (pogotovo nekoga zahtjevnog poput mene)

Takodjer, dokaze koje prilazete bilo bi mozda korisno potkrijepiti detaljnijim pojasnjenjima, jer ostaje npr. nejasno zasto je na jednom mjestu iznos od 1700$ a na drugom 1100$ (pretpostavljam da se razlika od 35% odnosi na porez)

Svakako ste me zaintirgirali, a sada krecem na citanje uvodnog poglavlja nakon cega cu donijeti odluku


Post je objavljen 07.09.2010. u 14:59 sati.