Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mi-rastemo

Marketing

Snaga mora

Posljednji dan u mjesecu i ja žurno dodajem post da budu bar dva u ovom mjesecu. Tema i učitanih slika puno, ali vremena kao i uvijek premalo. Već tjedan dana smo na Hvaru, uživamo, more je sve do danas bilo stvarno toplo, baš smo se nakupali. sretan
Međutim, jučer valovi, veliki, veličanstveni


Ova ploča je inače puna ručnika, a sada...


Svi se okupljaju na mjestima na kojima se valovi najviše razbijaju o obalu.


Jasno da su i moji klinci tu bili, ali i ne samo oni wink (na fotki je i sin naših prijatelja kojega smo ove godine vodili s nama)


Često je val toliko jak da ponese i nas sa sobom



Ja sam se naravno i odvažila plivati u takvom moru. Zapravo je meni to super, jedini je problem izaći na stepenice van iz mora, ali eto uspjela sam, (uz samo jednu malu modricu). Dodatni bonus je bila i temperatura mora, koje je bilo toplije nego svih ovih dana.


Možda ste uočili da na fotkama nije bilo Frana i Ivora, to je stoga što smo na plažu došli bez fotoaparata, probali smo ih slikati mobitelom, ali zbog velikog prskanja ,brzo smo odustali, pa se Ivica vratio kući po fotić koji može slikati i u takvim uvjetima. Do tada su se moji kikići smrzli i uzeli pauzu od valova.



Valovi su nastavili i popodne, ali na žalost drugačiji, jednako veličanstveni, čak i snažniji, ali to su oni od bure koji hlade more tuzan

Post je objavljen 31.07.2013. u 23:48 sati.