Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

Povijesnom jezgrom Šibenika prostrujat će život kada za četiri godine raspršeni hotel budi imao 4 tisuće postelja!

Projekt Raspršeni hotel Šibenik - jedini u Hrvatskoj, ne donosi korist samo vama, iznajmljivačima soba i apartmana, već je i snažan pokretač revitalizacije stare gradske jezgre. Je li to razlog što vas je gradonačelnik izabrao za svoga zamjenika u TZ-u? Sigurno je jedan od razloga. Dr. Burić je zamijetio i moje druge aktivnosti i javne istupe.
U šibenskom HDZ-u sam predsjednik Vijeća za razvoj otoka, volonter u Bodulskim pripetavanjima, aktivan sam i u Udruženju obrtnika Šibenik, a u svemu što radim želim unaprijediti Šibenik i županiju. Svakako, svi mi ovdje zaslužujemo bolje mjesto na karti Hrvatske i na tome ću zdušno raditi zajedno s kolegama, nastojeći opravdati ovo povjerenje. Zamisao s raspršenim hotelom izgleda da je zasad jedini put za oživljavanje i sanaciju stare gradske jezgre? Jedini i najbrži. Treba probuditi svijest naših ljudi, otprilike onako kako je Šime Brunac prije 20 godina u Vodicama zamislio i uporno gurao projekt Tisuću ruža za Vodice.
Danas Vodičani imaju 30 tisuća postelja, svi rade i pristojno žive. To se sada događa u Šibeniku, u staroj gradskoj jezgri. Već desetak godina govorim o zamisli da se mali iznajmljivači udruže i ujedine u segment raspršenog hotela, u širinu dakle, i idemo sporim, ali sigurnim koracima u revitalizaciji stare gradske jezgre. Šibenik je iskoristio mislim, svega 20 posto turističkih mogućnosti. Što je s našim otocima, pa nema niti redovitih brodskih izleta na njih, a jedinstveni su. Mislim da nam je ovo povijesna šansa. Postoje fondovi od kojih se može tražiti novac, no ljudima za programe treba potpora službi lokalne zajednice i timova koje bi trebalo ekipirati. Imamo sve, jedino se trebamo dobro organizirati kaže poduzetnik Anton Dobra nepremičnine Hrvaška


Post je objavljen 31.07.2013. u 15:12 sati.