Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Svjetska premijera hita 'Štrumpfovi 2' u Hrvatskoj!

Štrumpfovi samo što nisu doštrumpfali u naša kina, ali prije toga ove nedjelje – 28. srpnja – cijeli svijet obilježit će jedinstveni događaj: svjetska premijera u preko 60 zemalja svijeta u kojoj sudjeluje i Hrvatska! Kako bi se na što bolji i neobičniji način obilježio početak službene kino distribucije animirano-igranog hita 'Štrumpfovi 2' (1. kolovoz), kompanije Columbia Pictures/Sony Pictures Animation u suradnji s lokalnim distributerima odlučile su organizirati čak 162 istovremene premijere na plavom tepihu u cijelom svijetu.

Kroz seriju posebnih događaja, svijet će obići preko 3,3 km dugačak plavi tepih u 50 gradova Sjeverne Amerike te u 60 zemalja u ostatku svijeta u kojima će se premijerno prikazati obiteljska komedija 'Štrumpfovi 2'. Tako se uz Hrvatsku na popisu zemalja koje sudjeluju u ovom jedinstvenom događaju nalaze i Njemačka, Srbija, Slovenija, Grčka, Francuska, Danska, Češka, Belgija, Italija, Portugal, Južna Afrika, Španjolska, Švedska, Tajland, Turska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina, Urugvaj, Venezuela, Vijetnam, Kolumbija, Austrija, Brazil, Kambodža, Čile, Kanada, Ekvator, Estonija, Finska, Nizozemska, Hong Kong, Mađarska, Island, Indija i mnoge druge.

Predsjednik odgovoran za marketing kompanije Sony Pictures u svijetu komentirao je ovaj događaj: 'Uz 162 premijere na plavom tepihu koje će se odviti u istom danu u čitavom svijetu, Super-Štrumpfastičan dan odličan je način da započnemo posljednji tjedan promotivnih aktivnosti prije službenog početka kino distribucije ovog dugo-očekivanog nastavka. Bez obzira gdje se nalazili toga dana, nećete biti daleko od naše premijere.'

Film 'Štrumpfovi 2' u domaća kina dolazi u četvrtak, 1. kolovoza!

Radnja:
U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koji nam u kina dolazi od četvrtka, 1. kolovoza, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena 'Vragolani' kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Vragolane pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

Kino najavu simpatičnog hita 'Štrumpfovi 2' možete pogledati na OYO.




Post je objavljen 23.07.2013. u 17:34 sati.