Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

CS 3

Couchsurferice su lijepe. To su prvi dojmovi koje vam mogu dati. Neki dan sam se samo našao s Katyjom (dolazila je s "flatmate Charly" - naravno da sam ja pomislio da je Charly cimerica, ali naravno da nije bila). I cura je idealna, baš za mene. Nismo doduše puno pričali. Ali prekrasna je i voli čagati. I to bi bilo sasvim dosta. Do nedavno. Kada sam odlučio da želim curu s velikim sisama. Nije da mi je to prije bilo uopće bitno i presudno, ali nekako... zaželio sam se. Što ne bih i ja malo uživao u sisama?

Još pred tjedan dana mi je bila Poljakinja. Zaljubio sam se. Baš ono što tražim. Istina plava, ali visoka, velika, onak dobro to fura, skroz na mjestu, ima ritma i... velike sise. I okej smo se proveli. Došla je samo na jednu noć, izašli malo van, sreli frendicu pa se zacugali tako da je jedva sutradan ulovila bus za Plitvice. Još ja kreten, sumnjivo mi je bilo što me ne budi pa sam joj išao kucati nije li slučajno zaspala (jer ipak je imala već kartu). Umjesto da sam je pustio da spava, napravio joj doručak i gledao kako se do podneva zaljubljuje u mene. Poslijepodne bi se vjenčali i svi bi bili zadovoljni.

Ovako ništa. Na nju me još jedino podsjeća štep deka koju u žurbi nije stigla uredno složiti.

Ne znam samo kako sad to u Couchsurfingu. Spavala je u krevetu samo jednu noć, četiri sata točnije. Moram li sada promijeniti i oprati posteljinu ili mogu plahte samo okrenuti na drugu stranu?


Post je objavljen 19.07.2013. u 23:32 sati.