Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ostaci Annunzieve Rijeke (Share conference 2013)

Na brodu luđaka prvi predavač je bio suosnivač cyberpunka Bruce Sterling praćen družicom Jasminom Tešanović. S temom svog dosadnog predavanja ispunjenog sexom i cocainom ogolio je do kraja ovu trodnevnu manifestaciju. Izbor talijanskog avanturista povijesnog okupatora Rijeke i preteče fašizma za čijeg vremena se u Rijeci šmrkao najbolji cocaine, a poznato je da je dotični prije svoje groteskne vojne avanture zbog dugova bježao iz države u državu bio je pun pogodak. Jebalo se njega za novac i gospodarstvo, za elitne zabave će se uvijek naći.
Bruce je karizmatičan, nisam znao kako izgleda al sam ga snimio u hrpi ljudi, svejedno me zanima koliko je od 500 000 kuna budžeta ove dvonoćne manifestacije on dobio za svoje klasično rock and roll predavanje, moramo se razumjeti, meni je melem kad vidim ljude koji znaju uživati u životu, a on je očito jedan od njih, nažalost mislim da je sigurno stavio manje u džep od potpuno netransparentnih domaćina.
Ovakvi festivali moraju uspjeti, atmosferu stvaraju izlagači i posjetitelji, a oni su dobrim dijelom vanserijski. Ipak raji treba dodatnih igara, što je siromašnija više je zanima tijek novca.
p.s.
Još jednom se zahvaljujemo srpskim kolegama na akreditacijama za riječke pirate mada su i hrvatski kao u širem organizacionom odboru.





Post je objavljen 19.07.2013. u 08:58 sati.