Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

E moj "Galebe"

I ti kao i ja pamtiš bolje dane, ni ti kao ni ja nisi mogao birati suvremenike, posjetitelje i naučnike, uz genijalce gadove i ološ, i ti kao i ja pokušavaš se prilagoditi duhu vremena kuraba i pokondirenih tikvi, prevrtljivaca i dvoličnika.
Rijeka je domaćin Share konferencije i festivala nazvanog "Republika" od večeras zaključno sa subotom. Prije blog osvrta želim malo osjetiti atmosferu i razgovarati s nekim ljudima, do sad sam u internim krugovima izražavao nezadovoljstvo s posvemašnjom netransparentnošću i ponašanjem vladalaca iz grada i koordinatora iz svoje stranke upetljanih u organizaciju festivala, danas sam razgovarao s direktorom Sharea (mornar sa slike), ko i obično izgleda da su problem provincijski moćnici, a ne oni kao s vizijom (radili su i Exit) al otom potom.
Uživajte u atmosferi broda nezagađenog ljudima i oko njega, volim zadah prohujalih diktatura, patinu koju bi trebali provjetriti navodni vjesnici dvadesetprvog stoljeća, računalni znalci. Na Titovim Brijunima sam bio zaposlen čitav jedan dan, nakon prve grupe njemačkih turista dobio sam svojevremeno otkaz, a eto, sad na zalasku karijere uspjeh pljunuti i s Titovog broda.



Post je objavljen 18.07.2013. u 16:28 sati.