Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

Zbog poreznog duga HRT ostaje bez vila u Dubrovniku

Ovu informaciju nisu međutim htjele potvrditi zainteresirane strane. Glasnogovornica HRT-a Dorotea Lazanin-Jelenc navodi kako te informacije ,,u ovom trenutku ne može komentirati a osobito ne potvrditi.
Onog trenutka kada po pitanju Vile Cingrija u Dubrovniku bude nekih promjena, o njima ćemo obavijestiti javnost, kaže glasnogovornica HRT-a dok iz Vladina ureda upit prosljeđuju Poreznoj upravi i glasnogovorniku Marku Nenadiću.
Sabor RH nedavno je usvojio Strategiju o upravljanju državnom imovinom, a donošenjem Zakona o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske vjerujemo kako će se procesi namjene ubrzati, a nekretnine u vlasništvu države koristiti u skladu s općim interesom - navode u odgovoru iz Ureda gradonačelnika Andre Vlahušića.
Dodajmo kako se do sada nije spominjala ni potreba države da u Dubrovniku ima rezidencijalni objekt, jer je i Vilu Banac u Lapadu, koja je nedavno vraćena nasljednicima bivših vlasnika, vrlo malo koristila za protokol nekretnine Zagreb Centar




Post je objavljen 17.07.2013. u 15:45 sati.