Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

ZAVRŠENI RADOVI NA BETONIRANJU PUTA ZA BABIĆE




BABIĆI-06.07.2013-

Kao što ste i sami mogli vidjeti na fotkama prilikom izvošenja radova na betoniranju puta odazvao se priličan broj dobrih ljudi,od kojih su neki davno odseliji iz Babića ali ne zaboravljaju svoje rodno selo.Posebno nas veseli dolazak ljudi koji nemaju porijeklo iz Babića,ali kako sami rekoše vole Babiće i Paljike i ljude iz Babića koji su godinama bili bez puta kojim se moglo doći autom u Babiće.
Hvala im od srca svima.
Pojedinci koji su obečali da če doći nisu došli ali i bez njh je akcija uspjela.
Ovo je spisak učesnika akcije:

Rudo Babić,Željko Vrhovac,Kruno Vrhovac-Krunača(radio čitav dan sa traktorom), Bero Oršolić, Mijo Oršolić, Dalibor Vrhovac, Tugan Vrhovac,Dragan Valjan (Dadi),Franjo Valjan (Baja),Vlado Parić(Đuro),Marko Babić(Jurin),Nikola Kepić(Niđo),Ivo Barišić,Božo Babić,Jozo Valjan,Pero Barišić, Dragun Barišić(Smajo)Željo Babić,Vlado Barišić (Đango),Marko Šarić sa djecom,Vlado Barišić Ćičko,Andrija Babić,Frano Babić (Nanće),Slavo Babić,Frano Valjan (fFranji).

Još uvijek se javljaju osobe koje dadnu svoj dragovoljni novčani prilog,a pojedinci su odvojili od svojih skromnih miorovina (ili su nezaposleni) i pripomogli ovu akciju,i svojim primjerom pokazali onima koji imaju daleko više od njih a koji nisu ništa učinili za ovu akciju,kako se voli svoje selo.

AKCIJA JE DDRGOVOLJNA I NIKO NIJE PRIMORAN DATI AKO NE ŽELI .A PUTEVI SU UVIJEK POVEZIVALI MJESTA I LJUDE PA TAKO I OVAJ PUT SA KOJIM ČE SE MOĆI SVI KORISTITI BEZ OBZIRA POMOGLI ILI NE.
Mnogi su obečali dati svoje dragovoljne priloge kad bude misa na Paljikama.28.07.2013.
Hvala onima koji su poslali brojne SMS-poruke i meilove sa rijećima podrške za ovu akciju.

Hvala svima.

Spisak osiba koje su dale svoje novčane dragovoljne priloge
-Jelka Kepić-20 Fr
-Mare Babić-Čorić-30 KM
-Juro Babić-20 KM
-Jozo Čorić-50 KM
-Juro Čorić-50 KM
-Dragan Baltić-50 km
-Stipo Valjan(Stipa) 50-KM ponovno
-Zoran Babić Fuč 50 -EU plus 20 KM za jedna gajba pive
-Velimir Čorić 50 -EU
-Josip Božić 20 KM
-Lojzo Barišić 50 -KM Smajin brat iz Australije
-Dragan Vrhovac ranije dao 150 KM sad ponovno 100 dolara.
Hvala svima.

A kako su neki bili spriječeni da dođu na akciju ili su daleko od Babića odazvali su se na taj način što su donirali pivu.jer kad se radi treba se i popit, a pojedinci su donijeli domaču šljivu,a osobe iz odbora za betoniranje puta su se pobrinule za ručak.
Za akciju 06.07.2013 pivu su donirali;

Josip Oršolić 2 gajbe
Tugomir Vrhovac 2 gajbe
Franjo Babić -Franjevac 1 gajba
Željko Vrhovac 1 gajba
Boro Barišić 1 gajba

Hvala svima.

Ovo je bilo sa akcije 06.07.2013.
Izbetoniralo se oko 120 m.dužine u 2 traka širine 70 cm,i debljine cca 20 cm,za za subotu 13.07.preostalo je još oko 60 m.tj do Franjeve garaže i nasipanje što se može vidjeti na donjim fotkama.



BABIĆI.13.07.2013.
Izvještaj sa akcije na betoniranju puta za Babiće.

Dana 13.07.2013 g. održana je završna akcija na betoniranju i nasipanju puta za Babiće,ista je počela ujutro u 08:00 sati a završena u 20:00 sati,radilo se čitav dan skoro bez pauze,samo da napomeneo da je taj dan završeno betoniranje do Franjeve kuče i nasut put od vrha Vlaćka do Franjeve.kuče a to je 22 traktora pijeska natovareno ručno lopatama na Majdena i razvučeno tačkama kompletnom dužinom puta, isti dan je sve rašalovano i vračen kompletam matrijal za šalovanje.


Učesnici akcije:Željko Vrhovac,Rudo Babić,Tugomir Vrhovac ,Marko Vrhovac,Žarko Valjan,Mijo Oršolić,Berislav Oršolić,Andrija Babić,Frano Valjan(Baja),Željo Babić,Dado Divović,Frano Valjan (Franji),Dejan Vrhovac,Vlado Parić(Đuro),Jozo Valjan (JoŽe),Cike Valjan( pok.Perine),Jele Čorić,Toni Vrhovac (Krunačin),Dragun Babić sa traktorom vozio pjesak i Kruno Vrhovac sa traktorom radio svaki dan kad je bila akcija samo im je plačeno gorivo.

Evo donatora za pivu;

Za za akciju 13.06.2013.

Josip Oršolić 2 gajbe
Velimir Valjan 1
Stipo Valjan stipa 1
Bero Oršulić 1
Mijo Baltić 1
Vjeko Babić 1

Detaljan financiski izvještaj sa akcije na betoniranju puta biti če objavljen na blogu dok se prikupe svi računi.
Za sada se zna da su dva miksera betona ostala neplačena i 2 mreže.
Nadamo se da če te se odazvati i sa svojim dragovoljnim prilozima pomoči da se ova akcije privede kraju.
U zadnjih nekoliko dana dosta je bilo znatiželjnih koji su krenuli sa autom u Babiće da vide kako to izgleda i svi su iznenađeni kako je dobro ispalo.
Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način pomogli da se ova akcija uspješno privede kraju,a kako rekoše svi učesnici rado bi se opet odazvali svakoj sličnoj akciji u Paklarevu jer to je za dobrobit svih Paklarčana.
Bilo je i razgovora o tome da je sada na redu da se spoji ovaj prerostali dio od Franjeve kuće do Veljanćića gdje je teren dosta pogodniji i gdje bi se moglo asvaltirati,a i put sa Vlaka do ke Joze Anntićeva trteba se uzeti u obzir da se asvaltira ali to je već u nadležnosti mjesne zajednice Paklarevo.A i produžetak asvalta uz Meljančev dol nebi se trebao zaboraviti bar do kuća u kojima se stanuje.
Sve vas pozivamo na misu na Paljike 28.07.2013.u 11 sati a sada se može bez problema sa Vlaka uz Veljančiće pa uz Vlačak doći na Majden gdje ima dovoljno mjesta za parkiranje.

Fotke-Željko Vrhovac
Uredio-J.O.Oška

Pozdrav svima ma gdje god bili.



Kao što i sami vidite na gornjim fotkama radilo se momački,a na donjoj fotki se može vidjeti kako se ne radi.


IZGLED PUTA UZ VLAČAK PRIJE BETONIRANJA.




Post je objavljen 16.07.2013. u 22:51 sati.