Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bvbcroatia

Marketing

Raskid

Dragi moji, izgleda da Jinxx i Sammi ipak nisu uspjeli izdrzati prvu godinu braka. I prije mjesec dana se nagadjalo da su prekinuli, ali je Jinxx sve to demantirao na Facebook stranici napisajući ovo: "Što se tiče Sammi i mene, mogu vam zajamčiti da ne 'prekidamo' niti se rastajemo.Smirite se s tračevima! Istina je da trenutno prolazimo kroz teško razdoblje, ali to zbilja nije ničiji problem osim naš. Kažu da je prva godina braka najteža, i činjenica da tu godinu moramo provesti većinom odvojeni to stvara toliko teže. Odrasli smo ljudi s pravim osjećajima. Kroz daljinu i uvid shvatiš stvari o sebi ili drugom tebi za koje nikada nisi shvatio da postoje, i izludi te i moraš se suočiti sa time i riješiti to. Mi jednostavno uzimamo neko vrijeme da razmislimo i otkrijemo što je najvažnije nama i za nas. Ali opet, to nije ničiji problem osim naš. Bio bih zahvalan kad bi nam svi dali našu privatnost kroz ovo vrijeme dok prolazimo kroz to, prestanite stvarati pretpostavke ili presude i ispitivati ili napadati mene ili ženu koju iskreno volim. Nitko nije učinio ništa loše. Obećajem vam da će sve biti dobro i natrag u 'normali' uskoro. :)"

Ali su danas odustali od svega i shvatili da nisu dovoljno jaki. Netko je Sammi na instagramu pitao ako je jos uvijek udana i ona je odgovorila "Ne, sada me svi prestanite jebeno ispitivati. Isuse Bože.", a zatim je Jinxx na svom twitteru napisao "Dom je gdje je srce.. Nekada dijelove svojega srca dajemo ljudima, mjestima, onome što volimo.. To nas stanji do točke gdje se ponekad osjećamo kao da više uopće nemamo srca, ništa više za dati. Ali srce uvijek raste. Uzmite žir s hrasta koje raste već stotinjak godina i zasadite taj žir na drugi kontinent. Tamo će narasti u još jedan veličanstven hrast, ali jedinstveno svojem okruženju. Estetski može biti drugačije od originalnog hrasta, ali ipak od istog sjemena.. To je rast. To je evolucija. To je život. Nekada rast znači odvojiti se. Originalni hrast može biti zadovoljan gdje stoji i gdje će konačno umrijet. I što onda? Zadovoljstvo tada znači smrt. Živi i nastavi živjeti. Ništa ne traje zauvijek. Da je tako, tada ne bismo bili ovdje." i Sammi je na to napisala "Točno. Točno. Dobro rečeno. Tvojem rastu želim samo najbolje. Uvijek ćeš biti dio mojega."

Čini se da se ovdje nalazi kraj njihovog braka. Ali ako su oni tako odlučili i misle da je to najbolja odluka, neka tako bude.

Post je objavljen 14.07.2013. u 21:22 sati.