Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Dječaci i Postolar Tripper zapalili Korzo



Sinoć je vrgorski Korzo raspalio još jedan festival Zagora gora - 7. memorijal Mali Mrcko, pokrenut 2007. u spomen na prerano preminulog radijskog voditelja Zorana Merđana Mrcka (1968.-2006.). Na memorijalu, na kojem su nastupili poznati hrvatski bendovi Postolar Tripper i Dječaci okupila se brojna vrgorska mladost, tako da je Korzo ubrzo bio prepun posjetitelja.
Ove godine memorijal je imao humanitarnu notu. Prodavale su se majice, bedževi i drugi artikli, a zarađeni novac biti će uplaćen za liječenje teško bolesne Dine Franić.
Prvi je nastupio zadarski Postolar tripper. Odsvirali su petnaestak svojih hitova, a Vrgorčanima se posebno dopao član benda Pave Rujić koji vuče korijene iz Kokorića. Rujić je oduševio publiku nakon što je otpjevao nekoliko taktova o svojim Kokorićima. Nakon Postolara nastupili su splitski Dječaci. Svojim maestralnim nastupom i izvrsnom komunikacijom sa publikom doveli su Korzo do usijanja, posebno tijekom izvođenja najpoznatijih hitova: 'Lovrinac' i 'Dalmacija'. Organizator memorijala je Udruga Vrgoračke novine.



Post je objavljen 14.07.2013. u 11:04 sati.