Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aledory

Marketing

"Slavuji s Kvarnera“ – Aledory izdali novi CD "Zakantajmo po domaću" povodom 15. obljetnice postojanja!

RUJAN, 2013.
Najavljujemo novi nosač zvuka zabavne glazbe Dua Aledory, te video spot za pjesmu "More zakantalo".



Nakon petnaest godina djelovanja, velikog broja koncerata, festivalskih i drugih nastupa po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu, od 9. rujna 2013. u prodaji je novi nosač zvuka, prvijenac zabavne čakavske glazbe Dua Aledory, pod nazivom „Zakantajmo po domaću“.

Za vrhunsku produkciju ovog albuma, kojeg autorski uglavnom potpisuju sami Alen i Dorian, pobrinuli su se majstori produkcije Voljen Mlakar i Robert Grubišić, a potpuni doživljaj četrnaest pjesama sa motivima nezaboravljenih ljubavi, mora i rodnog kraja, osim izvrsnih vokala „Slavuja z Kvarnera“ upotpunili su i mnogobrojni gosti; klapa Grobnik, Tamara Brusić, grupa Kolaž, klapa Fortunal i drugi.


Neke pjesme sa novog CD-a, kao što su „Kad pasaju dažji“, nagrađena skladba sa Melodija Kvarnera 2004. ili „Riko jubavi moja“, svojevrsna himna Grada Rijeke, već su ranije objavljene i odavno hitovi na lokalnim radio postajama, pa ne treba sumnjati da će i ostale pjesme s albuma biti jednako tako dobro prihvaćene od publike i od glazbenih kritičara.
Nosač zvuka „Zakantajmo po domaću“, koji je izdan povodom obilježavanja petnaeste obljetnice djelovanja „Slavuja z Kvarnera“ ( 1998.-2013. ), moguće je kupiti na svim prodajnim mjestima Music Stara, na nastupima Dua Aledory ili naručiti poštom na kućnu adresu putem maila aledoryan@net.hr.
/www.music-star.hr/prodajna_mjesta

Post je objavljen 01.09.2013. u 00:07 sati.