Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineporec

Marketing

Neće se financirati baš sve što nam treba!

Na pitanje može li sjetiti projekta koji je obilježio predpristupni put u Europsku uniju u Zadarskoj županiji Sanja Peričić, direktorica Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA-e odgovara kako je teško izdvojiti samo jedan.
Ulaskom u Europsku uniju otvorila se prilika za realizaciju nekih velikih projekata koji se već duže vrijeme najavljuju u javnosti, ali i intenzivno pripremaju posljednje dvije-tri godine. Odobravanje sredstava za njih očekuje se negdje tijekom godine, dvije, ovisno o kojem se projektu radi i njegovoj kompleksnosti.
To su regionalni projekti u kojima je Razvojna agencija nositelj, a radi se o projektu Zdravstveno-turističkog centra Biograd, projekt Centra novih tehnologija koji će biti smješten u zoni Poličnik te Plavozeleni centar novih tehnologija za preradu ribe i povrća koji će biti smješten u Bibinjama.
Projekt Zdravstveno-turističkog centra u Biogradu vrijedan je 25 milijuna eura i prepoznat je od strane Ministarstva regionalnog razvoja od kojeg su dobiveni novci za pripremu dijela tehničke dokumentacije.
Sad smo ušli i u drugu fazu gdje smo dobili dodatna sredstva za izradu idejnoga rješenja, također i projekt Centra novih tehnologija je jedan od 30 projekata prepoznatih na nacionalnoj razini koje podupire i Ministarstvo nepremičnine Hrvaška

Post je objavljen 08.07.2013. u 15:06 sati.