Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

REZULTATI REGATE - NAJAVA NEKIH NOVIH VJETROVA?

Jučer je održana Međunarodna lađarska regata „Klek-Neum“ u duljini 7 km, na kojoj su ponovno, po drugi put pobjedili favorizirani lađari ekipe „Gusari“ Komin.

Ekipe Opuzena i Žrnovskih Galijota iz Korčule su zajedno ušle u cilj dijeleći 2. i 3. mjesto. Jedna od zanimljivosti utrke je da je ekipa Crnog puta pri dolasku u cilj lađom udarila u prepreku koja je označavala cilj te nisu ušli u cilj, već su se morali malo vratiti da bi ušli kroz označeni cilj, ali je tada ekipa Jerkovca ušla kao 4. a za njima lađari Crnog puta tek kao 5.

Suci su pokušali fotofinišom odrediti da li je ekipa Opuzena ili ekipa Žrnovskih galijota ušla druga u cilj, ali se to nije moglo odrediti ni pregledom fotografija.

Zanimljiv rezultat i poredak koji svakako najavljuje zanimljive lađarske bitke na vodi koje nadolaze. Rad mnogih ekipa se pokazuje pa se očekuje zanimljiv Maraton lađa. Očito je da je ekipa Komina apsolutni favorit, no bitke za ostala mjesta će biti vrlo nepredvidive. Prva iduća službena je utrka 15. srpnja u Krvavcu uoči blagdana Gospe Karmelske po kojoj kup i nosi ime.


NESLUŽBENI POREDAK EKIPA NA REGATI LAĐARSKOJ „KLEK – NEUM“
1.Gusari Komin
2. i 3. Opuzen i Žrnovski galijoti,
4.Jerkovac-Metković,
5.Crni put-Metković,
6.Baćina,
7.Domagojevi gusari-Vid,
8.Stablina,
9.Bjelovar,
10.Sveti Roko-Podrujnica,
11.Donjani donji-Slivno,
12.Troja Gabela,
13.Gospa Karmelska,
14.4.gardijska brigada,
15.Čeljevo,
16.Neum,
17.Troja juniori,
18.Južnjak Ploče,
19.Neum juniori,
20.Metkovke.


Post je objavljen 08.07.2013. u 10:46 sati.