Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Chris Brown kao brejker!

Iako je još nekoliko mjeseci ostalo do njegove premijere, već danas vam donosimo prvi pogled na film 'Kraljevi plesnog podija' u kojem pjevačka super-zvijezda Chris Brown glumi jednu od glavnih uloga i pokazuje svoje znanje i umijeće plesanja odnosno break-dancinga! Uz Chrisa Browna u glavnoj ulozi nastupa i zvijezda televizijske serije 'Izgubljeni' Josh Holloway!

'Battle of the Year' naziv je međunarodnog plesnog turnira koji privlači najbolje plesne skupine iz cijelog svijeta. Također, to je turnir u kojem Amerikanci već punih 15 godina nisu pobijedili. Hip hop mogul iz Los Angelesa, Dante (Laz Alonso) želi zemlju koja je izmislila taj sport ponovno vratiti na vrh. Zbog toga zatraži pomoć od svog prijatelja Blakea (Holloway), uspješnog trenera pobjedničkog košarkaškog tima, kako bi od Danteove ekipe napravio pobjednike. Ohrabreni teorijom da pravi trener od svakog tima može napraviti prvake, njih dvojica osnivaju Dream Team najboljih plesača iz SAD-a. Međutim, samo su tri mjeseca ostala do turnira 'Battle of the Year' pa Blake mora koristiti svaku taktiku koju poznaje kako bi dvanaestero talentiranih pojedinaca spojio u pobjednički tim ako žele vratiti trofej u Ameriku.

Iz video isječka koji donosimo jasno je da će film biti prepun nevjerojatnih plesačkih akrobacija koji će oduševiti gledatelje diljem svijeta. Nama ostaje jedino da pričekamo listopad kada ovaj film kreće u našim kinima, a u međuvremenu možemo uživati u atraktivnim isječcima!

Kraljevi plesnog podija: Trailer

Kraljevi plesnog podija: Isječak iz filma


Post je objavljen 05.07.2013. u 16:02 sati.