Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Lanac restorana usvojiti putnicu izbornik

Po prvi put tijekom Svjetskog dana mladih hodočasnika će moći slobodno birati gdje će jesti. Svjetski dan mladih Rio 2013 će ponuditi "Prehrana kartice" na svakom hodočasniku, koji će im omogućiti da odaberete restorana su objedovati, švedski stol s hranom strane kilogramu ili set obrok pod nazivom "O Carioca." Nekoliko lanac restorana, kao što su McDonalds, Habibs i Parme, već su usvojili ovu. Postoji 45 Habibs u Riju i gotovo 400 u Brazilu.

Plan je ponuditi "O Carioca" jela, koja će uključivati punu obrok s desertom i piće - sve to za R $ 15. Hodočasnici će biti u mogućnosti koristiti "obrok kartice" do podneva na ponedjeljak 29. srpnja i kartica vrijednost je kumulativni.

Obrok kartice mogu se koristiti u skladu s potrebama hodočasnicima, objasnio je Nelson Mamede, direktor planiranje obroka za svjetski dan mladih. "Svjetski dan mladih nudi obrok kartice svakog hodočasnika, ali to ga ne ograničava ili nju od trošiti svoj novac. Oni imaju slobodu izbora vlastite obroke i platiti kao što bi željeli. Osim toga, tu su i hodočasnici koji su se odlučili za "Nema jela" opciju kada su registrirani za svjetski dan mladih. Oni će platiti za svoje obroke u gotovini, kreditnim ili debitnim karticama, ovisno o tome koji je više prikladan za njih, "objasnio Mamede.

Kako bi se olakšao izbor od kojih restorani jesti u tijekom svjetski dan mladih, web http://www.restrio2013.com.br je stvorio. Evo, hodočasnici će naći cijeli popis restorana koje organizira četvrti.

"O Carioca"

Lokalni trgovci su pokazala kako obroka tijekom svjetski dan mladih će raditi. S ciljem pružanja hranjiv obrok, "O Carioca" sastojat će se od govedine, ribe, piletine ili jaja; riža i grah, tjesteninu i bočnim stranama, farofas, povrće, itd., i desert.

Doručak i bdijenje

Međutim, doručak procedura će biti drugačiji, koordinatori će ga distribuirati. Ovi koordinatori su trenutno prolazi kroz treninge. Posljednji će se 29. lipnja. Tu će biti i 300 doručak koordinatori, 10 nadzornike odgovorne za 30 kateheza skupine u svakoj. Supervizor će služiti kao veza između koordinatora i svjetski dan mladih logističkog tima.

Za bdijenju, koji će se održati između subota, 27. srpnja i nedjelja 28. srpnja, hodočasnici koji su se prijavili za obrok plan će primiti Kit bdjenje. Bdijenje Kit, koji teži 3kg, sadržavat će 5 obroka: subota je ručak i zakuska, kao i nedjeljni doručak, ručak i zakuska. Kit će se dati hodočasnika tijekom njihova 13 km-prošetati do Campus fidei.

Izvor: http://www.rio2013.com/en/news/details/2542/chain-restaurants-adopt-the-pilgrim-menu

Post je objavljen 04.07.2013. u 12:23 sati.