Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/animesoul

Marketing

Return of Nicole

Certain someone je objavio post
obvezujuci me da ispunim svoju ulogu na internetu i takoder napisem post

(pouzdajuci se u to da nitko ovo nece vidjeti shh go away strangers this is jeanne only)

Dakle danas je dan kad smo ja i Jeanne odlucile pogledati Digimon film koji nas je odveo 7 godina u proslost i zavrsile smo na svojim blogovima (jeanne ako cemo ovo raditi moram nam popraviti dizajne this is horrible moja pozadina se ponavlja dvaput sram me je) te se vracamo pisati jer ovo je jedna od rijetkih stvari iz naseg zivota koja jos funkcionira.

Animepaper.net se zatvorio!!! Kakav je to nacin?!??? Imala sam tamo rank kao #22 najbolji anime waller na svijetu i sad se vise ne mogu hvaliti prijateljima this sucks ;_; on what did I spend my 4 years making wallpapers T_T at least make them available you shit!

da ne spominjem msn I am still not over it how can you close that beautiful shit

Meebo vise ne radi vec jako dugo :(

It's like old-time internet is closing down I cannot handle this give me websites back

Bleach anime je zavrsio?? Manga goes on? Ichigo ima 2 maca?? is that legal even someone check this


S druge strane neke stare stvari jos postoje *_*! Kao quizilla, theotaku, photobucket, i blog.hr :') ove divote jos uvijek funkcioniraju, neke su malo izmijenile dizajn ali tu su kako bi nam osigurale mir i srecu u dusi <3 also mogucnost da ponovo dodemo pisati o istim stvarima samo sto smo sad stariji so shit gets serious except not we're mentally 12 as always

Ako postoji itko od starih ljudi s kojima smo proveli godine ovdje slobodno se javite! Sve vas zajedno jako volim i mislim na vas i pitam se gdje ste svi zavrsili, ako nas se skupi mozemo imati anniversary party or something XD I would love that <3

*crawls back into non existence*

ako se netko usudi citati moje starije postove zadavit cu ga they are all embarrassment to human race please ignorePost je objavljen 03.07.2013. u 15:20 sati.