Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/medjugorskiglas

Marketing

Put u Babilon




Iz ralja zvijeri u utočište Gospina glasa

Nad Hrvatskom se priginje srpanjsko sunce, zagrljeno čistoćom Gospina glasa i probodeno zubom pomahnitale zvijeri što nad ozemljem rasipa slike varki i privida, kojima nas zaslijepljene odvlači na bespuće i pandžama, u kojima se već dugo koprcamo, uvlači u razjapljene ralje. Svanuo je i taj „veliki dan“ kad smo poniženi, opljačkani, izvarani i iznevjereni uletjeli u zvjerinjak zvan Europska unija. I ono malo slobode što smo je uspjeli sačuvati prelijeva se nepovratno u ocean laži, u ustajalu vodu punu proždrvljivih riba što pohlepno gutaju svakoga koji im se nađe na putu i neoprezno približi. Hoćemo li, kao i Jona, u utrobi ostati samo tri dana ili pak puno dulje, ovisi o našem otrježnjenju te Božjoj svemogućnosti i milosrđu, kao i o zagovoru One kojoj je zvijer izokrenula zvjezdanu krunu i njom okitila svoj pečat. Jer teško onome kome je u kući stranac gospodar, kome se nameću otuđeni i nemoralni zakoni, kome duhovno i materijalno nasljedstvo preplavljuju novoskovani kodeksi rada i ponašanja, kome tisućljetno iskustvo nadomještaju instantni svjetonazori, začeti u srcima mrzitelja čovjeka, koji ne poznaju sebedarje, dobrotu i ljubav. Tvorci Novog svjetskog poretka, globalizacijske eutanazije, ne priznaju bogatstvo različitosti i ne prihvaćaju maksimu po kojoj je svakom ljudskom biću dana sloboda biranja i odlučivanja, samostalnosti i zajedništva, svega onoga što mu je darovano da čini u slobodnoj volji, pazeći da se učinjeno ne kosi s Božjim zapovijedima. Teško onima koji su se drznuli okupirati slobodu srdaca i savjest duše, koji prkose Gospodaru svega vidljivoga i nevidljivoga, Onome koji će pakleni plan osujetiti obnovom svijeta, stvaranjem novoga neba i zemlje.
Politika koja je postala stanište laži i gnjili plod slatkorječivosti, poduprta medijskom halabukom, oličenje je lažnog proroka s kojim zajedno nadgledava i zvijeri špijunira zavedeno pučanstvo. Kupajući se u obilju i povlasticama, odmaknuta od stvarnosti i činjenica. Okrenula se vlast protiv zdravog razuma, bespogovorno ispunjavajući zahtjeve samonametnutih i umišljenih gospodara koji konce povlače iz sjene jer ne smiju pokazati lice i izaći na danje svjetlo, koji potajno pripremaju odlučujući udar kojim svekoliko čovječanstvo namjeravaju pretvoriti u prezadužene i nemoćne robove. To je jedini cilj svih unija, a pogotovu europske.
Sjećam se da je prije puno godina jedan karizmatični svećenik rekao kako će Hrvatska sigurno ući u Europsku uniju, ali onoga dana kad joj se pridruži, događat će se čudne stvari, počet će nesvakidašnja zbivanja. Prevedeno na nebeski jezik, otpočet će Veliki Božji plan i oživotvorenje međugorskih tajni.
Nama je ostalo da molimo, da budemo u Kristu te životom i savješću svjedočimo istinu i ostanemo u vjeri koja je jedina nada i put spasenja. Sve ostalo prepustimo Gospi. Ona ipak zna kad će krenuti odlučujuća bitka i pozna način kojim će satrti glavu neprijatelju od početka.


Post je objavljen 01.07.2013. u 09:00 sati.