Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Habermas je jadni starčić



...i nikog oko sebe nema da mu jasno kaže da je gotovo i da konačno začepi. Jedan od cijenjenijih mislilaca dvadesetog stoljeća, vršnjak mog starog štovanog ekologa, počudnili otprilike u isto vrijeme s razlikom da za Habermasom jure novinari ne bi li bilježili sve gore i budalastije nebuloze.
Ti ljudi stvaraoci koji su sukrivci za oblikovanje ovako govnarskog društva u kojem živimo misle da su njihove misli univerzalne, općevažeće, objektivne, racionalne, starosno slijepi ne vide da njihove analize zaobilaze velike dijelove svjetskog stanovništva, oni se bave samo s bitkom svojih jedino važnih pitanja, zatvoreni u zamku svojih privilegija još uvijek bolesni utvaraju da su savjest društva, on s visine promatra banalne probleme poput seksizma, rasizma jer eto imao je misiju, bio stvoren za nešto veliko.
Tužno mi je bilo pratiti kako u Hrvatskoj nisu političke hijene puštale jadnog bolesnog Marinkovića na miru, a eto, ni Nijemci nisu ništa bolji. Neću tražiti linkove, tražite sami, povod moje iritacije je što njegovo prezime želi sreću populističkom pokretu "Alternativa za Njemačku".
U društvu koje se bori za prava svih manjinskih skupina, i dobro da je tako, nitko se ne zalaže za bezbolan odlazak s ovog svijeta prolupalih napuhanih imena.

p.s.
Idemo dalje, nakon serije Sony aparata okušavam sreću s Olympusom SZ-31MR :






Post je objavljen 30.06.2013. u 14:47 sati.