Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaljubljena-u-knjige

Marketing

*singing* I...just...don't care... about it! I just don't care! *tralala*

Totalno sam zaboravila što sam htjela reći u ovome postu.

Voljela bih pričati o "inner demons" i govoriti kako sam kul misteriozno dijete koje obožavam goth i gleda filmove o vampirima i drka na njih svaki dan. Bila sam takva prije i mnogo sam bolje pisala, to je činjenica. Prerasla sam to. Nije da više ne razmišljam dubokoumno. Razmišljam. Samo sam se prestala zamarati s interpretacijom tog dubokoumnog izvana, drugim ljudima, ako ih nazovem majmunima to će biti uvreda za majmune. Volim majmune. Podsjete me koliko moram biti zahvalna evoluciji što mi je dopustila da govorim i razumijem. Mnogo nas, nekoliko milijardi, je evoluiralo. Neki su očito evoluirali samo fizički. Psihički još uvijek čeprkaju jedni drugima po kosi i jedu buhe.

Bah. Danas je petak. Tri dana do ispita. I to dva ispita. Po cijele dane sam u knjižnici i učim. Iskreno, ništa mi se ne jede. Pogotovo ne ono iz menze ili peciva kojima sam se tovila obadva semestra. Užas. Više ne mogu pogledati pekaru bez da mi se digne želudac.

Iskreno, ne osjećam se više normalno. Želim se vratiti u ono doba kada su svi sjedili za drvenim stolom i pili pivo iz drvenih krigli, a zatim slavili ezbat na otvorenom i veselili se mjesecu. Želim trčati livadama i raditi vjenčiće od cvijeća, penjati se po drveću i jesti hranu koja nije GMO. Da, frustrirana sam i malo poremećena danas. Čak i Orbit žvake su GMO. Život je GMO.

Nedavno sam gledala onaj štapić sa swarowski kristalom koji mi je poklonio prijatelj. Još uvijek nisam napravila ni jedan spell s njim. Da, spell, vještica sam, nazovite to izdrkavanjem na seriju Charmed, ali neka. Volim to. I volim raditi pitu od bundeve za Helloween. Yup, to biste sigurno jeli, zar ne? I zanemarili činjenicu da sam vještica.

Dečko mi u zadnje vrijeme tepa: "Ti si moja Grumpy cat!". E pa nisam! *grumpy face*

Ja sam jako veselo dijete.

Image and video hosting by TinyPic

Možda jesam malo grumpy. Živcira me puno stvari. Na kraju ni ne znam što me točno živcira pa sam svejedno grumpy. Ali ja znam da me moj dečko voli takvu :'D

Gledam tequillu u Billi već mjesec dana. Well.... Da. Maybe someday :D

Ovaj post je definitivan dokaz toga da sam mrrrrrvicu pod stresom.

I evo još jedna slika koja nema nikakve veze.

Image and video hosting by TinyPic

Volim vas!



Post je objavljen 28.06.2013. u 21:18 sati.