Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avonkozmetikamarina

Marketing

Avon Magic Tan losion za samotamljenje

>Avon Magic Tan losion za samotamljenje light/medium!
Avon says:
-uživaj u dugotrajnoj preplanulosti
-koži pruža predivan sjaj
-pospješuje prirodan proces tamnjenja kože

O proizvodu:
-pakiranje tuba, brončane boje
-količina 150ml
-regularna cijena 55,00kn

Cijena proizvoda u kampanji 10 (od 03.07.2013.) 36,00kn!

Svaki put kada bih mi netko spomenuo bilo koju kremu za samotamnjenje sjetila bih se jedne kolegice iz srednje škole kojoj proces nanošenja i samotamnjenja i nje baš najbolje pošao za rukom. Ja sam prirodno bljedunjave puti iliti Ivory nijansa i napokon sam odlučila riskirati u nadi da ću to promijeniti. Išla sam redom, tuširanje, depiliranje te kompletan peeling kože tek tada nanošenje losiona. Manje količine losiona istiskivala sam u dlanove te pažljivo kružnim pokretima umasiravala na tijelo. Pazila sam na svaki detalj, čak niti zaštitne rukavice nisam htjela koristiti da ne bih zbog smanjenog osjeta koji dio propustila ili nanesla manje. Sat-dva nakon nanošenja ništa znatno i dramatično drugačije nisam mogla primijetiti, koža mi se samo lagano svjetlucala. Zaspala, odspavala... Ujutro iznenađenje! Wow prekrasna brončana boja! Bez fleka, razlika, neujednačenosti i da još jednom naglasim BRONČANA! Bojala sam se da ne bih dobila neželjeni narančasti ton. Ali ne, samotamnjenje je bilo uspješno! Kao i kod ostalih losiona tog tipa, tuširanjem se boja ispire pa računajte na to da ako želite nastaviti izgledati preplanulo, ponavljanje postupka nanošenja losiona Vam ne gine! Krema je mliječne boje sa sitnim sjajnim česticama, miriše perfektno! Rekla bih da je baza mirisa kokos. Miris na koži ostaje i nakon tuširanja sve dok se losion skroz ne ispere.

Na žalost trenutno nemam sliku na kojoj bih prezentirala svoju boju kože prije i nakon nanošenja losiona. Kroz 2-3 dana bih mi se trebalo isprati staro nanošenje, tada poslikam sve (prije i poslije) te postavim slike.

P.S.Nakon nanošenja losiona ne zaboravite dooobro oprati ruke!!
Slika moje bljedunjave boje kože prije i nakon nanošenja losiona (slika je slikana pod istim sunčanim uvjetima i na istome mjestu):



Za kupnju proizvoda ili učlanjenje (besplatno) u Avon kontaktirajte me ili tu putem bloga ili na mail:
kyra.bathory@hotmail.com


Post je objavljen 27.06.2013. u 21:36 sati.