Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avonkozmetikamarina

Marketing

Avon Skin so Soft

Avon skin so soft depilacijska krema za lice!
Avon says:
"Nitko ne voli brzo rastuće dlačice, pogotovo tijekom ljeta, zato odaberi jednostavan put do glatke kože. Glatka koža u samo 2.5 minute."

O proizvodu:
-krema dolazi u bijeloj kutijici sa uputstvima za upotrebu
-pakiranje tuba, također bijele boje
-količina 15ml
-regularna cijena 45,00kn

Cijena proizvoda u kampanji 9 - 39,00kn!

Masu djevojaka i žena muku muči s dlačicama na licu, posebice onima ispod nosa tj. brkovima! Neke koriste trake s voskom, neke čak britvice dok neke uopće ne odstranjuju dlačice i ponosne su na njih, paa svatko zna svoje!
Prvo ću još jednom naglasiti da je pakiranje od 15ml što nije veliko ali svakako je dovoljno za korištenje 3-4 mjeseca, ipak to je samo za lice. Krema se nanosi u debljem sloju i to ne prstima već direktno iz tubice na dlačice. Krema se ne smije utrljavati već ju samo tako nanijetu ostaviti da djeluje. Preporučeno djelovanje je 2.5 minute a maksimalno 8 minuta!Ja sam ostavila da djeluje pune 3 minute (za svaki slučaj) i nakon toga kremu skupa sa dosadnim dlačicama jednostavno obrisala vlažnom maramicom. Krema je uklonila sve, nije bilo crvenila, osipa, peckanja, svrbeža, nikakvih nuspojava. Rezultat odličan! Mogu reči da je poprilično i dugotrajno jer punih tjedan dana (mogla sam za nuždu još pričekati) nisam morala ponavljati postupak. Krema je bijele boje i malo intenzivnijeg mirisa s kojim i nisam pretjerano oduševljena (u startu mi miriše kao spaljene dlake lol) ali ionako ju ne mirišem dugo, samo 3 minute! = )


Za kupnju proizvoda ili učlanjenje (besplatno) u Avon kontaktirajte me ili tu putem bloga ili na mail:
kyra.bathory@hotmail.com


Post je objavljen 27.06.2013. u 20:22 sati.