Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnine11

Marketing

Registriraj se trguj!

Hypo Alpe-Adria-Banka nudi specijaliziranu platformu Hypo ProTrader za trgovanje financijskim instrumentima, koja je lako prilagodljiva kako profesionalnim investitorima tako i malim ulagačima. Putem Hypo ProTradera klijenti mogu trgovati devizama i plemenitim metalima u više od 160 valutnih parova.
Korisnicima je platforma dostupna na tri načina: preuzimanjem na računalo, pristupom putem interneta te pomoću aplikacije za pametne telefone. Trgovanje je moguće 24 sata dnevno tijekom pet dana u tjednu uz stalno korištenje više od 50 tehničkih indikatora prema kojima se kreira strategija trgovanja.
Jedina platforma ovakvog tipa u ponudi hrvatske banke gdje depozit položen za trgovanje podliježe hrvatskoj zakonskoj regulativi. U uvjetima gdje se novac obrće svake sekunde, 24 sata dnevno, vrlo je važno koristiti se platformom preko koje se može djelovati u tren oka i u bilo koje doba dana ili noći.
Hypo ProTrader nudi širok spektar financijskih instrumenata koji mogu doprinjeti porastu vaše imovine. Kao uvod u Hypo ProTrader, Hypo banka je pripremila demo verziju na kojoj možete provjeriti rad platforme i iskušati svoje sposobnosti trgovanja.
Svi koji žele steći bolji uvid u mogućnosti i prednosti koje pruža ovakav način trgovanja, mogu se besplatno registrirati na demo platformu Hypo ProTradera na web stranici www.hypo-alpeadria.hr/home.nsf/id/1286 nekretnine Split



Post je objavljen 27.06.2013. u 15:55 sati.