Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Uran u 7. kući

Valjda je to doba godine. Zaljubljen sam u jedno 5 cura. Najviše u dvije koje, naravno, imaju dečka. Slijedi skoro pa časna sestra, jedna koja ne zna da postojim i moja doktorica. Svakom novom uputnicom mi je sve slađa, ljepša i zgodnija. Mogu se zamislit s njom za obiteljskim ručkom, s troje dobre djece za stolom.

No, neću tako lako ja do obitelji doći. Trebat će svemirske sile nadvladati.

Meni je, da vam i to kažem, Uran u Sedmoj kući. Natalno. Sedma kuća je kuća partnerstva - odnosa, ljubavi i toga. A Uran je eksplozivan, razarajući, destruktivan planet. Nije ga lako smiriti, stalno bi nešto dalje, nešto novo, nešto s nogu obarajuće. Još nešto mi je u nečemu tako da jedno trebam, a drugo želim. A i Mjesec mi je u Lavu pa zato pišem blog. Jer imam potrebu za pozornicom.

Nešto je spomenula frendica da možda to i izađe od tamo (iako jest natalno), ne sjećam se više. Možda nešto slično kao što sada Strijelci (?) ulaze u Jupiter pa nakon što su svih ovih godina jeli govna, sada će jesti kekse.

I tu vam je moj problem. Uran u 7. kući. Zato me valjda uvijek pali taj NE, te s dečkim i tako to. Iako, zbilja mi se prvo svide, a tek onda saznam da imaju dečke. I onda mi još nešto SMS-aju ili me na fotkama tako gledaju da bi i na sudu prošlo. Ako bi došlo do kakve parnice što se cura nije u mene zaljubila. Svakakvi novi zakoni se spremaju od 1.7.

Jača od Urana - takvu trebam.


Post je objavljen 26.06.2013. u 10:28 sati.