Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bediffernt

Marketing

Bajka zvana sama i sretna

Prve epizode seks i grada, kava i limunda, jako dobro naspavana, nakon tako dugo. Otvorena lektira za prevođenja, al nedostatak volje.Misli mi lete po glavi da objavin dio knjige koju pišen na bolgu ili ne? Mislin iman li uopće pravo to nazvat knjigom kad kad neznan oće li to postat knjiga. Ah, ah ironije u svitu di svako može proglasit bilo šta bilo čin, vlastite rukotvorine se bojin imenova. Moran priznat da su ove prve epizode Seks i grada stvarno dobre za živo čudo ih nisan do sad u bezbrojnim maratonima repriziranja ni gledala. Da Vam dan isječak iz knjiga? Humm neznan.

Možda i oću al sad se želin pozabavit nečim drugim, samom serijom koje je kroz dugih 8 godina oduševljavala mnoge. Među kojima se i sama nalazin. Ta me serija nevjerovatno opušta, nakon šta je pogledan ko da san odspavala bar par sati. Ali, iako sad gledan početak serije pozabavit ću se njenim krajen, iako je to serija koja je srca mnogih osvojila novostima koje je unila 90-tih. Kao naprimjer besramnom pričanju o seksu, priznavanjem da postoje žene kao Samatha, a ne samo muškarci. Ostaje pitanje je li možda neki drugi autor pisa kraj same serije?

Kako su četri empancipirane žene, izuzmemo li Charlotte, koje su bile uspješne i zadovoljne same postale sve nekakav vid Housewife? Najveći misterij tu definitivno ostaje Samtaha, koja se kroz cilu seriju pojavljuje ka lik koji je i više nego zadovoljan sam sa sobon i ne želi pravu vezu ili brak, a ipak na kraju se odlučuje za vezu. I to je bolest natira na to da se odluči na vezu. Želi li nam Hollywood poručit morat bit u vezi jer drukčije ne možete postojat!
Drugi fenomen je da Mirada i Carry, koje kroz cilu seriju nastavljaju dalje od svojih velikih veza jedna s Mr.Big, a druga sa Stevom ipak na kraju ostaju s njima. To mi sad ipak vuče malo na bajku. U svakom slučaju ja ću ih i dalje gledat,al zamišljat ću da je to bajka za malo starije cure. Jer ko još viruje u sretan povratak stare ljubavi?





Post je objavljen 26.06.2013. u 09:52 sati.