Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avonkozmetikamarina

Marketing

Avon eye shadow podloga

Podloga za sjenilo!
Podloga me zaintrigirala čim sam ju ugledala u katalogu! Prekrasna ambalaža + funkcionalnost a naravno nadala sam se i postojanosti. Uvidjela sam ja u katalogu isto tako i gramažu koja iznosi puna 3 grama, no to sam naravno zanemarila, očekivala sam da će doći nešto puno veće kad ono...
Ukratko prvi dojam kad sam ga vidjela bio je razočaravajući, da prekrasna ambalaža ali podloge tako malo!! Čak sam se na trenutak zapitala ima li to uopće i ta puna 3grama..

No dobro što je, tu je idemo ga isprobati. Prvo sam malo podloge "tapnula" prstom te nakon toga nanesla na kapak i dobro "izblendala". Prvi dojam opet nije bio najbolji jer se podloga podosta razlikovala od moje boje kapka, inače ja sam poprilično bljedunjava. Međutim kroz nekoliko trenutaka ako je baza dovoljno razmazana ona će postati suha, svilenkasta i boja se doslovno stopi sa nijansom kože!

Nakon podloge slijedilo je sjenilo, moj favorit među sjenilima su uvijek pink - black nijanse pa sam ih tako i sada koristila. Prvo sam nanesla svijetlo ružičastu nijansu duž cijelog kapka , prema sredini tamnije roza i u krajeve crnu. Na donji dio kapka išla je također crna boja. Dok sam boje stapala da nema grubih linija i ružnih prijelaza primijetila sam da mi se sjenilo puno bolje stapa s bazom nego bez nje. Za finish tanka linija tušem i maskara.

Ukupno 8 sati moja šminka je ostala postojana!! Nisam ju morala popravljati, nije bljedila i nije bilo dosadnog nakupljanja u pregibu kapka! Mrak!

Eh sada nakon svega toga ono moje prvobitno razočarenje je u potpunosti nestalo, zašto? Zato što podloge treba skroz, skroz malo kako bih prekrila cijeli kapak, tako da će tih jedinstvenih 3 grama biti dugo u upotrebi. Ovu bazu preporučujem svakome!

O ambalaži:
-Dolazi u standard Avon crnoj kutijici
-Nijansa postoji samo jedna - light beige
-Količina 3 grama
-Pakiranje čvrsto. Plastični crni poklopac na zavrtanje a bočica od debelog stakla.
-Boja proizvoda je jako slična boji kože


Za kupnju proizvoda ili učlanjenje (besplatno) u Avon kontaktirajte me ili tu putem bloga ili na mail:
kyra.bathory@hotmail.com

Post je objavljen 25.06.2013. u 22:05 sati.