Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŠTO JE DRUGO BILO I OČEKIVATI OD MIROSLAVA ČAČIJE, OSIM MALVERZACIJA, KRAĐA I LOPOVLUKA !?

Svi dosadašnji župani - ucifrani psi odvratni

ZBOG TOGA ŠTO JE MIROSLAV ČAČIJA OSTAVIO PREKO 9 MILIJUNA MANJKA I NOVIH ZADUŽIVANJA


Sada se sugrađani čude, gdje je sve potrošio novac župan Miroslav Čačija, i kako je napravio nova zaduženja Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. E, i sada će "staro-novo" izabrani župan Damir Bajs, smanjiti plaće u županijskoj upravi. Ma nema većeg apsurda od takve politike. Korumpirani mediji pod vodstvom takve elite na vlasti radi što hoće: varaju, kradu i sve redom uništavaju,.., a nikoga nema da se tome suprostavi. .

Tko uopće na izborima bira takve, koji nas i naše nacionalno blago "krivokletnički i veleizdajnički" teško i krajnje zatiru, kao pravi krvnici i zločinci... A mi zbog toga postajemo "lijepa naša kolonija Hrvatska". Nažalost u našoj županiji je sve lošija i gore stanje - zbog toga što nas vode totalno pogrešni ljudi. Oni nikome ne polažu račune za svoju katastrofalnu upravu.

Ti grešnici uvijek spokojni i puni lažnog rodoljubnog osjećaja, srozavaju Hrvatski nacionalni ponos. Zbog toga dolaze veliki krajnji problemi; siromaštvo, nezaposlenost i zaostalost u razvoju. Ipak smo mi jedna zdrava i lijepa nacija, te pitam se zašto to sve dopuštamo?

Sad Damir Bajs glumi kako je čovjek iz naroda, vidim ga jučer kako se sam šeće po parku u centru grada Bjelovara, on hoće pokazati raji - kako ga više šoferi ne vozaju, odnosno da špara novac od poreznih obveznika...

--------------------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ

————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 20.06.2013. (utorak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
——————————————
1466. Članaka
-------------------------------------


Post je objavljen 21.06.2013. u 08:03 sati.