Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskonskipag

Marketing

49. FESTIVAL MELODIJE ISTRE I KVARNERA





49. festival MIK je pred nama, godinu prije zlatnog jubileja! Treba odati priznanje svim onim ljudima koji su u ovih 49. godina ugradili dio sebe u ovaj putujući festival, na bilo koji način. Iz statističkih podataka izvlačim da je MIK ugostio 51 grad – općina. MIK je održao 362 festivalske večeri, iznjedrio 817 pjesama. Impozantno.

MIK-ovska karavana kreće u petak 21.lipnja iz Punta na otoku Krku. Ove godine pored Punta još sedam gradova će ugostiti MIK. Ove godine MIK prelazi i granice Domovine i prvi puta gostuje u Sloveniji mjestu Kostel. Direktor MIK-a gospodin Andrej Baša kaže, da će MIK prvi ući u EU, pa time pokazuje da je prvi u mnogim stvarima.

Grad Pag je u svojoj povijesti dva puta ugostio MIK-ovsku karavanu. Nadamo se da to neće biti i posljednji puta, tim više što na MIK-u nastupa pobjednička klapa "Sol", jedan od brendova grada Paga.


Ove godine klapa "Sol" nastupa sa pjesmom "Afitanca". Nadamo se, a ujedno ćemo i svim srcem navijati za našu klapu "Sol", kako bi i ove godine bila jedan od laureata.

Neka je mirno more MIK-ovskoj karavani, želimo im svima dobru zabavu, natjecateljski duh, a vjerna MIK-ovska publika, vjerujem da će i ove godine uživati u izvedbama i pjesmama koje ćemo slušati na festivalu.



Post je objavljen 20.06.2013. u 22:32 sati.