Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aniram

Marketing

Je, da, baš tako, puno muke za niš se ne vidi. Osim toga, stare koke koje se još pritom bore s urnebesno podivljalim ciklusima, one bi trebale vječito štediti džunglu za one dane, jer onda bi manje imale osjećaj da sve je iscurilo, da evo sad, će, sve će procurit, sad će probit na hlače, sad će prokapat na nove sandale i glanc oglancane palce, nego sve onako mirno i staloženo, sve fino zapne u šumi od dlaka i onda se tamo sasuši i onda nemreš mrdnut, jer to sve pri svakom koraku krcka, čupka i lomi se. Ali makar ne curi i ne izbija.
Spretnica kakva jesam, baš sam se stigla udesit satdva prije nego se podivljali ciklus sjetio podsjetiti me da ovaj mjesec još nisam dobila blagoslov za posjetu hormonologu. E da bi mi ovaj tamo objasnio kako sam stara i umorna, i da život je ionako prošao, i da sve ionako odlazi u kurac, i klima i država i planeta, i glumci i novi zeland, i da što bi ja tu htjela više od drugih, nek se patim ko i svi drugi.
Osim toga, čini mi se, da možda sam se počela malkoc debljat. Prvo su me na to upozorili turonosci s fejsa (tak mi i treba kad nikad ne stavljam slike sebe u javnost, a onda kad stavim, onda se doimam punašno, jer poznato je da ekran deblja), a onda me na to upozorila stara majica koja se smanjila dva broja preko zime.
Opet je došlo to doba, doba od dijeta.
A baš sam se fino odalečila od te bolesne pošasti u ovijeh zadnjih par godina.
I eto ti ga na, sad.
Od ponedjeljka, dakle....



Post je objavljen 20.06.2013. u 21:29 sati.