Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineporec

Marketing

Novouređeni kamp Krk pravi hotel na otvorenom

Ministar turizma Darko Lorencin jučer je, u nazočnosti brojnih gostiju i uzvanika formalno otvorio novouređeni kamp „Krk“ sa četiri zvjezdice u koji je grupacija Valamar uložila gotovo 16 milijuna kuna. To je drugo najveće ulaganje Valamara u ovoj godini, nakon nedavno predstavljenog hotela „Casa Valamar Sanfior“ u Rapcu gdje je uloženo čak 60 milijuna kuna.
Investiciju u kamp (u kojem se već jučer odmaralo više od 700 gostiju) pozdravili su i krčki gradonačelnik Darijo Vasilić te predsjednik njemačkog kamping udruženja Karl Zahlmann. Kamp Krk u prošlosti je bio naturistički kamp Politin s tri zvjezdice koji se, nakon cjelovitog repozicioniranja i značajnih ulaganja, transformirao u pravi mali hotel na otvorenom.
Specifičnost ovog kampa, rečeno je jučer, ogleda se u postojanju bazena s grijanom vodom te wellnessa što ga čini jedinstvenim kamping proizvodom u Hrvatskoj. Kamp Krk izvrstan je primjer povećanja kvalitete u kampovima koja se predviđa i u nacionalnoj Strategiji razvoja turizma do 2020. godine.
Investiranje u kamp, gradnja dodatnih sadržaja koji će biti novi motiv dolaska, kao i pametno tržišno pozicioniranje zasigurno će privući nove turiste koji uživaju u ovakvoj vrsti odmora na otvorenome, zaključio je Lorencin nekretnine Trešnjavka Zagreb

Post je objavljen 20.06.2013. u 14:54 sati.