Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninerijeka

Marketing

Nobilo dovodi turskog stručnjaka da spasi DTR

Prijatelji Ante Nobila, jednog od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika, govore ovih dana da ga već dugo nisu vidjeli tako sretnog i punog entuzijazma. Kao razlog njegova dobrog raspoloženja navode kupnju 65,45 posto dionica Domaće tvornice rublja DTR. Nobilo je dionice kupio zajedno sa svojim poslovnim partnerom Milanom Carićem, ali i jedan i drugi bili su dosta suzdržani u davanju izjava za javnost.
Donedavno nisu čak kontaktirali ni s radnicama DTR-a koje već tjednima štrajkaju zbog zaostalih plaća te su zbog toga išle i pred Vladu. Prije nekoliko dana Nobilo se prvi put sastao s radnicama i prenio im svoje ozbiljne namjere o nastavku poslovanja DTR-a. U jednoj od rijetkih izjava za medije rekao je čak da im namjerava i povisiti plaće koje sada iznose 2200 kuna.
Bio je šokiran kad je uopće doznao da rade za tako male iznose. Njegova je poslovna logika da radnik mora biti zadovoljan i motiviran kako bi donosio rezultate, jer u suprotnom ni vlasnik neće imati koristi od njega.
No, o svojim poslovnim planovima ni Nobilo ni Carić ne govore gotovo ništa osim da imaju ozbiljne namjere jer žele oživiti i vratiti stari domaći brend na tržište. Smatraju da će se ulaskom Hrvatske u Europsku uniju tržište za takve prepoznatljive modne brendove još više proširiti stanovi Varaždin

Post je objavljen 19.06.2013. u 15:08 sati.