Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VODEĆI POLITIČARI MANIJAČKI KRADU, A NAROD SVE TO RAVNODUŠNO GLEDA

IVO SANADER i RADIMIR ČAČIĆ

HRT SKRIVA SVU BIJEDU I SIROMAŠTVO HRVATSKOG NARODA

Ponovno podržavljenje Hrvatske radiotelevizije i imenovanje čelnih ljudi te medijske kuće prema izričitim željama državnog i vladinog vrha dokaz je da ova vlast nije daleko od namjere totalitarne kontrole medija. Vlast istovremeno traži od građana da plaćaju mjesečnu pretplatu za državnu televiziju, nazivajući je „javnom“. U tom se kontekstu mogu gledati i najnovije porezne povlastice za mega izdavačka poduzeća u vlasništvu tajkuna Ninoslava Pavića, koja se na taj način žele spasiti od stečaja, dok mali izdavači nesi obuhvaćeni takvim povlasticama.

VJERE U BOLJU BUDUĆNOST NEMA - OSIM UŽASNOGA PROPADANJA

U nedavnom izvješću o prihodima hrvatskih odvjetnika vidljivo je da je na 2 . mjestu po dobiti sin predsjednika Sabora Josipa Leke, odmah iza Marijana Hanžekovića, a jedan od glavnih izvora prihoda u obadva odv. ureda je upravo podržavljena HRT. Sirotinja pri tome plaća lihvarske odvjetničke tarife, na primjer za dug od 80 kuna odvjetnici naplaćuju i do 1000 kuna na ime raznih „nagrada“ kako ih oni zovu. U ovakvim okolnostima teško je očekivati da će aktualna Vlast poduzeti ma što u pogledu zakonskog reguliranja odvjetničkih tarifa. K tome treba nadodati da Odbor u za pravosuđe presjeda Josip Kregar, čija supruga je odvjetnica, a Odboru za zakonodavstvo presjeda Ingrid Antičević-Marinović, sama odvjetnica kao njezin muž koji je bio upleten u javnosti poznate skandale u Zadru. Više od odvjetničkim tarifama kao načinu organizirane pljačke:

REFORMIRANA BANDA KOMUNISTIČKA SVE JE PODREDILA OPET SEBI

Iz navedenog se može zaključiti da SDP nije ni demokratska ni socijalna politička snaga. Interesni klanovi unutar samog vrha SDP ne bude nadu da se od te političke stranke mogu očekivati potezi koji će ići u smjeru uspostave uljuđenih standarda demokratskog društva i pravne države. Alternativa zasigurno nije Karamaorkov HDZ. Pošteni građani Hrvatske trebali bi razmišljati o stvaranju jedne istinske alternative, bez obzira kojoj ideološkoj struji pripadaju. HDZ, SDP i ostale u Saboru zastupljene stranke služe se ideološkim trikovima kako bi privukle glasače. Cilj im je isključivo osobni probitak. Da li je hrvatski narod u stanju stvoriti alternativu, ostaje za pričekati. Izgledi nisu obećavajući , ako je cijeniti po rezultatima zadnjih lokalnih izbora u Zagrebu. Bojimo se da većina hrvatskih građana još uvijek cijeni onu narodnu izreku iz socijalističke Jugoslavije, a koja glasi: „Snađi se druže!“

POŠTENE OBITELJI IM NISU VAŽNE - VAŽNIJE SU IM GAY PARADE

Pristup Europskoj uniji je ipak nada da će time Hrvatska izgubiti jedan dio suvereniteta koji će Unija regulirati svojim jedinstvenim zakonodavstvom i praksom. To je apsurd da hrvatski građani nakon 20 godina osamostaljenja vide jedini spas ulaskom Hrvatske u Uniju i ograničavanje ovlasti svoje vlastite mafijaške vlasti. Takva vrsta neokolonijalizma mogla bi biti za hrvatske građane spasonosna, kako bi ih zaštitila od bezobzirnih domaćih ptica grabljivica.

--------------------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 18.06.2013. (utorak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
——————————————
1463. Članaka
-----------------------------------------


Post je objavljen 18.06.2013. u 19:37 sati.