Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Ljeto u gradu (1): Vrijeme je za plažu!

Dame i gospodo, građanke i građani, čitateljice i čitatelji - ljeto nam se vratilo!

wink

Dugo smo ga čekali, u nekim trenucima (sjetite se snježnog ožujka ili hladnog kraja svibnja i početka lipnja!) je izgledalo kao da nikad neće ni doći ... ali, sad je tu i uživajmo u njemu!!!

A višegodišnji čitaoci ovog bloga već znaju što je sastavni dio ljetne tradicije (i ljetne tranzicije, pretvaranja proljeća u ljeto! wink) - pregled ulične plakatne ponude badića!

(pogledajte lanjsku i preklanjsku ponudu!)

Ove godine se taj fenomen, navale plakata sa svježom ponudom kupaćih kostima, javio nešto kasnije no obično i rekao bih da to ima više veze sa izborima (koji su zauzeli određeni broj plakatnih mjesta pred njihovo održavanje) nego sa kašnjenjem ljeta, no ipak je stigao na vrijeme da nas podsjeti da je vrijeme za plažu.

I, što kažete na ovogodišnju ponudu, kupaćih kostima i pratećih im plakata?

Nakon dvogodišnje dominacije plakata Calzedonije koja je imala najbolje izgledajuće plakate, ljepotice i badiće, ove godine mi se ipak više sviđa Palmersov plakat ... em lijepo izgleda (plakat, mislim :wink), em je žena sa plakata simpatičnija (smiješak!).

Calzedonia je korak iza (njihovi plakati su mi uvijek grafički lijepi, jednostavni, no ove godine manekenka im onaj tipični pomalo "mrgudni", nedostupni izraz lica), zatim probuđena Lisca (proteklih godina su imali očajne plakate ...) koja ni ove godine ne oduševljava, no ipak je učinila korak naprijed ... pa Golden Point sa svojim bljedunjavim retro badićima ... i na kraju Yamamay, čiji me plakati jako podsjećaju na 80-te (s lošije strane).

Ajd da čujem sad vaše komentare! wink



Jarunska cesta. Snimio: Vanja


Zagrebačka avenija. Snimio: Vanja


Zagrebačka avenija. Snimio: Vanja


Trešnjevački trg. Snimio: Vanja


Zagrebačka avenija. Snimio: Vanja


Zagrebačka avenija. Snimio: Vanja


Zagrebačka avenija. Snimio: Vanja

Post je objavljen 18.06.2013. u 16:59 sati.