Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

Livadica u ljetnom ruhu i sretna škvadra Milkin mali tutorijal :-)

Vrijeme nam je konačno lipanjsko, a Duhekovi peseki, kao i ostala pasja škvadra s livadice znaju to cijeniti, pa nam ne preostaje ništa drugo nego ponjeti boce s vodom, oboružati se s keksićima i nabaciti foto-session!:-)

I dok nam vrućine najavljuju dolazak ljeta pa većinom sopčemo u hladu, naše cure ništa ne spriječava u igri!

Livadica je i dalje hot spot pored koje je nemoguće proći ako dolazite sa psima, a razlozi za to su, nadam se, jasno prikazani na slikama!

Biglica Milka svakako ima najviše posla i po doma, a kako me lišiti bilo kakve hrane i pomoći mi s održavanjem linije, možete vidjeti u njenom tutorijalu!Da nam ne bi bilo dosadno, dobila je i biglovsko pojačanje u vidu male Remi pa ne sumnjam da još tutorijala o mažnjavanju klope slijedi... rofl

A upoznavanje nije potrebno, jer su cure sve iz kvarta, pa Remi neće ni registrirati da joj gazdarice nema dok je na boravku! U tome svakako pomaže i njena stara frendica Tara, s kojom se, uz Lady, sretno valja po prašini!

Lisa se, kao i obično, zavalila u travu, nadajući se momentu moje nepažnje da nastavi sa projektom prokopavanja tunela ispod klupe... :-)

Lady se pak drži svojih posla, što se pretežno odnosi na zavaljavanje s drugim pesima u prašinu i održavanje travnjaka brstenjem trave... rofl

Dakle, sve po starom!Tara, Lisa i Lady


Lisa i LadyTara i RemiLady, Tara, Milka i Remi


Milkin mini tutorijal

Određeni nam gosti imaju stanovitih...hmmm...sklonosti.Primjerice, maznuti vam bilo što, što namjeravate pojesti.

U nastavku slijedi Milkin praktični vodić kako zdipiti sitterici jogurt:
1.) Pričekajte da se digne s mjesta i ode si po još neku klopu, npr. smokije
2.) Kad ne gleda, postavite njušku u poziciju koja će vam omogućiti da usaugate barem dio jogurta iz čašice – pritom slinite što je više moguće, kako joj ne bi palo na pamet da vam isti više ikad otme i pojede!
3.) Da biste lakše došli do sadržaja, pomognite si i fiksirajte čašicu šapicama
4.) Kada vidite da se vraća, gurnite njušku što dublje u čašicu i pretvarajte se da vas je ista napala i zarobila vas, tako da ste zapravo pas „in trap“ koji treba pomoć!
5.) Radi uvjerljivosti, nakon što ste posisali sadržaj, bijesno izgrizite čašicu – da joj ne bi palo na pamet da opet nasrne na vas!
6.) Zadnji dio izvedite pred sittericom, naravno – da joj pokažete kako ste neustrašivi i da shvati da se u toj situaciji trebala naći zapravo ona, a vi ste joj upravo spasili život!
7.) Nakon što vam ipak nezahvalno otuđi čašicu – odite zdipit nešto drugo!
Smjestite njušku tako da se čašica malo nakrivi kako bi lakše došli do sadržaja kojeg je ona proždrljiva Ivana koja vas čuva već djelomično reducirala.Pomognite si šapama - taaaaako! - samo jedno oko držite na dovratku, jer bu se vratila!Ne zanemarite rubove!
Smjestite se u poziciju "borbe" s čašicom jer - zapamite, vrlo je važno! - VI ste ti koji ste se bili primorani braniti od napada podivljalog jogurta!Jogurt vas pokušava usisati i vi morate reagirati!
Ako vam ova priskoći, razložite joj da bi, da nije bilo vas, jogurt napao nju!
Ako vam svejedno otuđi čašicu - dok je još zauzeta jogurtom, odite brzo vidjet da li je zaboravila poklopit smeće!Ili joj samo zdipite već pripremljene smokije! :-D
Post je objavljen 16.06.2013. u 13:46 sati.