Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusarskabanda

Marketing

Prva hrvatska LCHF kuharica u redovnoj prodaji


U lipnju 2013. izašla je iz tiska Prva hrvatska LCHF kuharica, s podnaslovom Kuhajte izvorno: bez šećera, brašna, rafiniranih biljnih ulja i kemijskih aditiva. Potpisuju je autorice Anita Šupe i Ariana Miljević Bugenvilija. Kao logičan slijed knjige ”Istine i laži o hrani”, u kojoj se A. Šupe beskrupulozno obračunava s ustaljenim predrasudama i ruši mitove o ”zdravoj” i ”nezdravoj” hrani, ova najnovija knjiga predstavlja praktičan vodič za Paleo-LCHF način života te objedinjuje zdravu prehranu i uživanje u hrani. Suradnja u kojoj su se ispreplela najnovija nutricionistička saznanja, iskustvo brojnih sljedbenika Paleo-LCHF prehrane, maštovitost u kulinarstvu i vještina za fotografskim aparatom, urodila je knjigom koja sadrži:

Oko 250 recepata, od kruhova i peciva, jela s jajima i drugih finih jela za doručak, preko juha i predjela do glavnih jela. Od zanimljivih i ukusnih priloga (koji nisu krumpir, tjestenina i riža…), salata, samostalnih malih jela za svaku priliku, do brzih jela, grickalica, torti i kolača;
Oko 180 profesionalnih fotografija, većim dijelom iz objektiva A. Miljević Bugenvilije;
Popratne edukativne tekstove o prehrani (npr koja je razlika između LCHF i Paleo koncepta te kako pronaći svoj optimalan način prehrane, zašto odbaciti pšenicu i ostale žitarice, predrasude o masnoćama i bajke o biljnim uljima, praktični vodič kroz masnoće u kuhanju itd);
Popratne tekstove o namirnicama (npr o jajima, iznutricama, orašastim plodovima, začinskom bilju, gljivama, steviji, medu itd);
Mnoštvo sitnih praktičnih savjeta (npr o psyllium prašku, kokosovom brašnu, vaniliji, prašku za pecivo, sadržaj ugljikohidrata u najčeščim namirnicama itd).
Registar malih proizvođača prave hrane u Hrvatskoj.

Podaci o knjizi:

224 stranice, dimenzije 16,50 x 24 cm
tvrdi uvez
Izdavač TRAGOM Šibenik
Tisak Denona Zagreb
ISBN 978-953-57637-0-3
Cijena 219,00 kn

Kupovina knjige je jednostavna:

uplatite prema donjim podacima
pošaljite adresu za dostavu i svoj OIB na e-mail adresu lchf.kuharica@gmail.com
knjiga vam stiže za nekoliko dana preporučenom poštom

Podaci za plaćanje:

Primatelj: TRAGOM j.d.o.o. Šibenik, Trg Andrije Hebranga 4
IBAN (račun): HR7823400091110561525
Model: 00
Poziv na broj: vaš OIB
Opis plaćanja: LCHF kuharica
Iznos: 219,00
Dostava u Hrvatskoj je besplatna. Ako naručujete iz inozemstva, javite se na e-mail lchf.kuharica@gmail.com radi izračuna troška poštarine.

Citat iz knjige:

Unatoč snažnoj farmaceutsko-medicinskoj i medijskoj propagandi, koja nam zadnjih 30 godina tjera strah u kosti pričama o kolesterolu, masnoćama životinjskog porijekla i srčanim bolestima, glas razuma i istine ipak je sve jači. Sve je više naučnih dokaza i stručnjaka koji nas informiraju da uzrok pošasti modernih bolesti nisu masnoće životinjskog porijekla, koje su od pamtivjeka bile sastavni dio ljudske prehrane, već nešto drugo: nova, umjetna, rafinirana, industrijski manipulirana hrana.

Sigurno ste puno puta čuli da ”ono što je ukusno nije zdravo i deblja”? Da, to vam je sigurno poznato, jer nas tako uče od djetinjstva. Zbog toga smo cijeli život razapeti između želje da održimo dobro zdravlje i normalnu tjelesnu težinu i želje da jednostavno uživamo u životu i dobroj hrani. Ovom kuharicom želimo srušiti taj mit i pokazati da je moguće imati oboje: dobro zdravlje i normalnu tjelesnu težinu, uz uživanje u pravoj ukusnoj hrani. Pridružite se i vi ovom sve jačem globalnom pokretu za povratak izvornoj prehrani!Post je objavljen 16.06.2013. u 11:45 sati.