Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Jahanje tigra

Kad jašeš tigra najopasnije se zaustaviti dok je on još odmoran je bila pouka koju sam upamtio prije tridesetak godina u kratkotrajnom razdoblju proučavanja istočnjačkih vještina. Nakon brzog uspona do dvocifrenih postotaka popularnosti i ulaska u nekoliko njemačkih pokrajinskih parlamenata gusarska stranka je počela strmoglavo padati u anketama i izgledalo je to beznadno. Onda su se počele događati nelogični u stvari jedini mogući potezi koji daju stranci kakvu takvu šansu za eventualno preživljavanje, ostati različit od ostalijh, stranku su počeli preuzimati "radikali". Intervju s berlinskom nositeljicom liste Corneliom Otto na hrvatskom imate ovdje : Intervju. Za političku tajnicu stranke izabrana je samouvjerena 26-godišnja Katharina Nocun poznatija kao blogerica Katasha, njezine temperamentne psovke razvlače se po youtubeu.
I onda su došli izbori za berlinskog parlamentarnog šefa i prvo očito razumsko rješenje, u vodeći dvojac je uz aktivistu afirmiranog i na uličnim prosvjedima žestokog borca za ljudske prava ne samo u teoriji nego i na vrućem asfaltu Olivera Höfinghoffa izabran i najstariji član frakcije samozatajni Alexander Spies spreman za građenje mostova iznad nabujale rijeke. Nisam siguran da je pametno usporavati trk tigra koji se još ni približno nije dovoljno umorio. Evo još jedan primjer ne bih li bio još nejasniji svojim dragim čitateljkama i čitateljima, ljudi će još uvijek radije izabrati gotovi regal koji se donekle uklapa u stan umjesto uložiti malo truda i sami ga sklopiti da odlično paše, ako im se i to ponudi.

Fotka 1 : Oliver sa svojom djevojkom poznatom posjetiteljima bloga Mareike (foto by Carl Wirth, sva prava pridržana)



Fotka2 : Drugi pirat poznat čitateljima ovog bloga umoran od stalnih borbi s vjetrenjačama (foto by Nachtfresser, kao uvijek i svugdje creative commons licenca, kradi, al napiši odakle belj)



Post je objavljen 16.06.2013. u 10:52 sati.