Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vilenice

Marketing

Dani otvorenih vrata Udruga ispred parka Maksimir i predavanje o biciklističkoj kulturi na skupu "Posvećenje biciklističkog proljeća"

Udruga "Vilenice" već 7 godina ponajviše volonterskim radom djeluje u svrhu očuvanja dostupnosti znanja iz polja ekološke discipline geomantije i geomantije kao prakse osobnoga razvoja svim građanima i građankama, njihove primjene s naglaskom na očuvanje šuma, kao i metodama i vidovima očuvanja šuma općenito, metodama održivog razvoja, te terapeutskim vrijednostima prirode, vrtnoj kulturi i drugome.


Udruga "Vilenice" ove godine pridružuje se zbivanjima Danima otvorenih vrata Udruga u popodnevnim satima u subotu, 15.06.2013. ispred ulaza u park Maksimir iz Petrove ulice.
Cilj je podići svjesnost važnosti odlaska i boravka u prirodi i vrijednosti zelenih površina u gradovima, te stabala.
Također možete porazgovarati s članovima/icama Udruge o temama geomantije prilikom ovog druženja u kvartu Maksimir.


opis slike


Naziv foto: Park šuma Maksimir
Izvor foto: Wikipedija


U subotu 15.06.2013. također možete poslušati prvo predavanje s fotografijama nastalim tijekom projekta Grundtvig asistenti Agencije za mobilnost i programe EU iz Zagreba, s organizacijom "Vilenice" kao domaćom organizacijom u projektu.
Predavanje je s temom "Biciklistička kultura gradova sjeveroistočne Njemačke", te možete poslušati kako je ovaj ekološki način prijevoza integriran u gradske krajobraze,te njihovo uređenje. Predavanje će se odviti u sklopu Skupa povodom zbivanja "Posvećenje biciklističkog proljeća 2013." u organizaciji Udruge Zelena akcija. Više o Skupu pročitajte na:

http://biciklopopravljaona.zelena-akcija.hr/2013/06/posvecenje-biciklistickog-proljeca-2013.html

opis slike




Više o Danima Udruga čitajte na: http://daniudruga.hr/za-gradane


Ovim putem zahvaljujemo svima/svakoj koji/koje su podržali rad Udruga "Vilenice" do sad kroz korištenje aktivnosti, edukativnih materijala, savjete, prijedloge, donacije i suradnje u projektima.

Sunčani pozdrav!


"Vilenice"

Post je objavljen 13.06.2013. u 09:41 sati.