Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Finalno natjecanje emisije "Pametna pitanja za pametne glave" na Hrvatskom katoličkom radiju

Osnovna škola Marije i Line iz Umaga pobijedila je osnovnu školu Dragutina Tadijanovića iz Vukovara
Zagreb, (IKA) - U finalu nagradne igre za djecu "Pametna pitanja za pametne glave" održanom 12. lipnja u studiju HKR-a, osnovna škola Marije i Line iz Umaga pobijedila je osnovnu školu Dragutina Tadijanovića iz Vukovara.
"Pametna pitanja za pametne glave" je zabavno-edukativna emisija, namijenjena osnovcima. U njoj su se ove školske godine telefonom natjecale 24 ekipe, s po tri učenika predstavnika, šestih razreda osnovnih škola sa svih strana Lijepe Naše: od Belice na sjeveru do Gruda na jugu i od Vukovara na istoku do Umaga na zapadu. Ekipe su pokazivale znanje, snalažljivost, brzinu i poznavanje i prožimanje gradiva vjeronauka, povijesti, književnosti, zemljopisa, a bilo je čak i matematičkih zadataka. Svi sudionici finala nagrađeni su Biblijama, Velikim Biblijskim kvizom, Youcat katekizmima i molitvenicima, rolama, majicama HKR-a, zlatnim i srebrnim medaljama i peharima, dok su brončane medalje otputovale trećeplasiranima u OŠ Vladimira Nazora u Trenkovu.
Nagrade je natjecateljima u prostorima Hrvatskoga katoličkog radija uručio ravnatelj radija Zvonimir Ancić. Natjecatelje su pripremale i ujedno ih bodrile na natjecanju vjeroučiteljice Marina Živić iz Vukovara i Snježana Kruhak iz Umaga. Tijekom natjecanja velika su podrška finalistima bili ravnatelji škola Mato Vidović iz Umaga i Lidija Miletić iz Vukovara koji su pametne glave dopratili na natjecanje.

Izvor: IKA

Post je objavljen 12.06.2013. u 23:37 sati.