Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Dobrotvorna akcija Udruge ime dobrote

Pridružite nam se u dobrotvornoj akciji „Možeš nebo dotaći“ kako bi pomogli djeci iz Kuće sv. Terezije od Malog Isusa kojoj je materijalna pomoć potrebna! Kako bi im osigurali najpotrebnije za početak nove školske godine, Udruga ime dobrote organizira dobrotvornu akciju pod nazivom „Možeš nebo dotaći“, a sredstva se prikupljaju za nabavku školskih knjiga, torbi i pribora za trinaest školaraca te za novi namještaj u dječjim spavaonicama i igraonici.

Vi im i sami možete puno pomoći i to samo jednim telefonskim pozivom!

U tu svrhu snimljen je i spot popularnog duhovnog sastava Apostola mira koji kreće s emitiranjem od 20. lipnja sve do 1. rujna ove godine, na kojem će se nalaziti i telefonski broj za prikupljanje donacija. Akcija će završiti dobrotvornom aukcijom slika nastalih u vrijeme snimanja spota, a koja će se održati sredinom rujna ove godine u galeriji Laudato Corde.

Kuća sv. Terezije od Malog Isusa skrbi za djecu koja su zbog različitih i izuzetno teških životnih situacija izdvojena iz obitelji i ondje pronalaze svoj novi dom. Dječji dom vode sestre Karmelićanke Božanskog Srca Isusova na zagrebačkom Vrhovcu.

Udruga „Ime dobrote“ osnovana je u lipnju 2013. U cilju zaštite i promicanja dostojanstva te unapređenja kvalitete življenja u izražavanju duhovnih, moralnih, nacionalnih i obiteljskih vrednota djece, mladih, obitelji i pojedinaca organizacijom duhovnih, edukativnih, kulturnih, rekreativnih i dobrotvornih aktivnosti i projekata. Svojom prvom dobrotvornom akcijom pomaže djeci kako bi im se osigurali potrebni uvjeti za kvalitetnije školovanje i radosniju svakodnevicu!

Post je objavljen 12.06.2013. u 23:22 sati.