Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

XIX-SMOTRA FOLKLORA NAŠIČKOGA KRAJA




"Dana 16. lipnja 2013. ponovo u goste u Našice putuju članovi IFD Paklarevo. sudjelovati će na XIX. smotri folklora našičkog kraja.Ovoga puta, na put zajedno sa njima kreće i hrvatsko amatersko kazalište Travnik. U Domu Kulture u našicama, u nedjelju 16. lipnja, održat će besplatnu predstavu za građanstvo, komediju "Ko' prvi djevojci", redatelja i scenarista Ante Bilića.
Za goste iz B i H domaćini su priredili obilazak Zavičajnog muzeja Našice, a drugi dan organiziran je posjet ZOOvrtu u Našičkom Markovcu. Vjerujemo da će ovo gostovanje proći, kao i do sada u odličnom raspoloženju i veselom druženju sa domaćinima. fotografije i opširnije izvješće slijede nakon povratka iz našica"



HKD "Lisinski" Našice poziva Vas na XIX. Antunovsku smotru folklora koja će se održati u nedjelju 16. lipnja, 2013.
Smotra se održava na ljetnoj pozornici pokraj dvorca Pejačević.
Dječja smotra folklora pocinje u 10h, a mimohod sudionika XIX. Antunovske smotre folklora u 18.30h
Nastup sudionika na XIX. Antunovska smotra folklora počinje u 19h.
Sudjeluju KUD-ovi iz Salante (Mađarska), Paklareva (BiH), Markovca Našičkog, Jelisavca, Nove Gradiške, Crkvara, Donje Motičine, Vukojevaca, Velimirovca, Slatine te domaćini-članovi folklorne sekcije HKD "Lisinski" .
Nakon smotre pozivamo vas da provedete se uz koncert i zabavu TS "Garavuše"







Besplatna kazališna predstava za Dan Grada


U sklopu obilježavanja Dana Grada Našica, i nedjelju, 16. lipnja 2013. u Našicama će gostovati glumi Hrvatskog amaterskog kazališta Travnik. Od 20 sati, u Domu kulture će održati besplatnu predstavu za građanstvo, komediju ‘Ko prije djevojci, redatelja i scenarista Ante Bilića.
Kako udati kćer po svaku cijenu jer: „Ko prije djevojci njemu kopile“.
Predstava u kojoj dominiraju epizodni komični likovi koji defiliraju scenom samo s jednim ciljem: pridobiti ljubav trudne djevojke: A Zbog ČEGA ???
IGRAJU: Ivan Grganović, Danijela Lovrić, Ivana Pendeš, Dejan Markunović, Monika Pendeš, Magdalena Markunović, Antonio Bilić, Stjepan Solomun, Slaven Mačić, Antonio Stojak.
HAK Travnik službeno je najbolje amatersko kazalište u B i H, a 2008. na festivalu u Slavonskom Brodu proglašeni su i najboljim amaterskim kazalištem u Hrvatskoj. Ovo kazalište za sobom ima više od 600 predstava diljem B i H i u inozemstvu, od toga 22 premijere. Pozivamo građanstvo da dođe pogledati ovu odličnu predstavu.”
tekst: Robert Rigo
foto: Mirza Balihodzic, bug.b


Post je objavljen 12.06.2013. u 22:31 sati.