Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Žena je zakon

"Gdje češ me voditi danas?" , "Možeš ti to sam, kako si prije, hodaš samostalan si."Žena mi tako obično odgovori na moje opetovano pitanje, jedno sto puta dnevno.Prije su mi se gadile one bakice sa klupicom ispred kuće.samo su frfljale protiv nekog.
Postao sam "ko i one : frfljam, isto nemam dobar dio zubi; još da mi je nabaviti maramu.Jedini problem je u klupici( živim na 4 katu), morao bih imati neku koja levitira.Možda bi metlom mogao doletjeti do klupice!
U ove tri godine već je pukla samnom.Da sam ja na njenom mjestu kapalturirao bi se na Mjesec ili bolje neku drugu galaksiju, bez plana povratka naravno
Treba imati debelih živaca za osobe sjebane moždanim, pogotovo treba imati živaca sa mojom naravi.Grozan sam ; ponekad se sam uplašim svojih reakcija.
Kad vidim svoj odraz na ogledalu, najradije bi rekao"Bu".Izgledam kao iskrivljeni odraz na ogledalu .
Imam osječaj da me svi gledaju kad izađem van.E da sam bar osuđen na samicu
Nemam se čega stidit; drugačiji sam od drugih definitivno.Samostalan sam u postao u svemu, duduše ne mogu si kruh narezati, zavezati pertlu.., iskopati balac iz nosa lijevom rukom.Tko onaj čovjek sam o kojem je psihoanalitičar Sigmund Freud pisao.
Poslije života u pećini polako je napuštam vidim nove stvari koje su bolje; vidim svjetlost.Za razliku od toga čovjeka, ja uporno bježim natrag u pečinu i svaki put se bojim ponovo izaći van. Poanta ovog piskaranja je:"Moram više slušati ženu"
Žena mi je zakon i kad reži i gricka, žel mi dobro, a ja majmun samo grintam i zanovjetam..








8


Post je objavljen 11.06.2013. u 15:20 sati.