Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zgprimalje

Marketing

Plavuša, brineta ili crnka? Ili čak crvenokosa...

By Nives Kupčarić


One su najljepše, najzgodnije i najgluplje i muškarci ih najviše vole - one su plavuše! Plavuše su u prošlosti bile predmet obožavanja i mogle su birati muškarca, a istraživanja su pokazala da su plavuše još uvijek najprivlačnije. Prema britanskim istraživanju je ispalo da su plavuše muškarcima samo predmet žudnje i da ih ne bi ženili, no hrabar muškarac se ne plaši oženiti ženu koja mu predstavlja opasnost. Vjerojatno ne znate ni jednu osobu koja vam bar jedan vic o plavuši ne bih znala ispričat. Blonde možda izgledaju glupe, ali ako to mislite pogledajte koliko ima plavuša koje su medicinske sestre, doktorice, koliko plavuša ide na fakultet pa se zapitajte da li se tim vicevima dokazuju da su plavuše glupe ili da se netko boji da ne ostane bez partnera. Dokazivanja su pokazala da se mnogo plavuša izvlači na izreku „Ah, to je zato što sam plava“ , a dobro je poznata i ona „Plavuše se bolje zabavljaju“
P.S. Ovo se odnosi na prave blonde, a ne na žute cure ;)

Brinete su poznate kao najinteligentnije žene, neka istraživanja su pokazala da bi se veliki postotak muškaraca prije oženio s brinetom nego s plavušom. Brinete su doživljene kao promišljene i stidljive osobe. One imaju prednosti kada su u pitanju kuhinja, održavanje kuće, raspoređivanje novca. Brinete su vrlo lijepe i pametne žene, pa ako želite miran i uobičajen život ofarbajte se u smeđe!

Muškarci ih vide kao najvatrenije žene, eh da, to su crnke. One se pokazuju kao tajnovite i privlačne žene. Ima i tu jedna izreka „Crnke su za muškarce, a plavuše za dječake“. Crnke su vjerne i uživaju u zabavi i znaju kad je granica.

Crvenokose se žene često doimaju tajanstvenim i vilenjačkima. Prikazane su kao slika uzbuđenja, snage, samopouzdanja i vrlo su zaigrane. Velike su zavodnice i istraživanja pokazuju da imaju više zabave u krevetu od plavuša, brineta i crnki.

Eh, curke nadam se da ćete pronaći pravu boju kose u kojoj ćete se osjećati zadovoljno i sretno. S izborom boje kose naravno! :)












Post je objavljen 10.06.2013. u 10:35 sati.