Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

STAVLJAJU PENISU U FEKALIJE I KAŽU DA TO SU NORMALNA LJUDSKA PRAVA



NEMORAL I NAKAZNOST
Više stotina pripadnika LGBT populacije prošetalo je danas ulicama Splita, a Gej paradu, koja je protekla bez incidenata, predvodio je splitski gradonačelnik Ivo Baldasar.

NIŠTARIJE
Paradi su se pridružili i hrvatski ministrica spoljnih i evropskih poslova Vesna Pusić, ministar uprave Arsen Bauk, zamjenik gradonačelnika Goran Kovačević.

IZRODI
Povorka se kretala ulicama Splita, na splitskoj Pjaci podignuta je zastava duginih boja, što je prvi put da je takav simbol istaknut na javnoj gradskoj površini u ovom gradu, a centralna svečanost održana je na Rivi, javljaju hrvatski mediji.

PROPAST LJUDSKOG RODA NA ZEMLJI
Gradonačelnik Splita rekao je da podržava LGBT zajednicu i pozvao na toleranciju. "Imam čast što sam prvi splitski gradonačelnik u Paradi ponosa. Danas iz Splita šaljemo poruku da pripadnici LGBT zajednice imaju svoja prava", poručio je Baldasar.

ŽIVJELA PEDERSKA I LEZBIJSKA EUROPA
Ministar Bauk je izrazio nadu da sljedeće godine neće biti potrebno da političari skreću pažnju na ovaj događaj i da će on više ličiti na turističku atrakciju i parade u zapadnoj Evropi.

ŽIVO RUGLO I SRAMOTA
Pusićeva je istakla da je najznačajnije da prvi put u istoriji Splita gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika učestvuju u proslavi građanskih sloboda i jednakosti.

DJECA SODOME I GOMORE
Organizatori splitske parade, čiji je ovogodišnji moto potpuna ravnopravnost, su udruženja "Kontra", "Iskorak" i "Rišpet", a skupu su se pridružili i predstavnici organizacija za zaštitu ljudskih prava iz okolnih zemalja.

MORBIDNE DUŠE MOGU ĐAVLU PUŠE
Sanja Juras iz udruženja "Kontra" istakla je da članovi ovog udruženja traže od nadležnih državnih institucija sprečavanje referenduma o ljudskim pravima, ali i konkretne korake da bi se osigurala potpuna ravnopravnost istospolnim brakovima.

POLICIJA DOBRO ČUVA GENETSKU NASTRANOST
Hrvatski mediji navode da je ovogodišnju Gej paradu obezbjeđivao manji broj policajaca u odnosu na prošlu godinu, kada ih je bilo 900. Sat vremena prije početka parade uži dio grada nadlijetao je policijski helikopter.

PARADA SRAMA
Udruženje "Urbana desnica", koja se protivi Gej paradi, pozvala je danas Splićane da za vrijeme održavanja parade provedu vrijeme u šetnji s porodicom na gradskoj plaži Žnjan.

TKO JE SVE NA STRANI PAKLA
Današnja Gej parada u Splitu je uvod u veliku zagrebačku paradu, koja će biti održana u subotu, 15. juna. 2013. godine.
Ovo je treća Gej parada u Splitu, a ranija iskustva su pokazala da kod Splićana takve parade još nisu dobrodošle. Parada u Splitu nije imala podršku doskorašnjeg gradonačelnika Splita Željka Keruma, koji je naknadno proglašen i homofobom godine.


HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 08.06.2013., subota
HRVATSKA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
——————————————




Post je objavljen 08.06.2013. u 18:02 sati.