Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Prazan grad Split

Kada bi se ovakvo nešto moglo napravit i u Zagrebu bilo bi dobro.
Podržavam ovu akciju.

Prošle godine, udruga "Urbana desnica" organizirala je akciju PRAZAN GRAD, povodom najavljenog gay pride-a u Splitu. Pozvali smo građane Splita da izbjegavaju centar grada, a na dan održavanja pride-a, centar grada je bio jezovito prazan. LGTB zajednica ga je nazvala najdosadnijim pride-om do sada (naravno, jer nisu uspjeli postići što su željeli).

Centar grada je također bio pod ogromnom policijskom blokadom i kontrolom, tako da su mnogi radnici ostali oštećeni, jer nisu uspjeli doći na svoje radno mjesto na vrijeme.

Pozivamo Vas i ove godine, pošto su razne LGTB udruge već najavile gay pride 08. lipnja 2013. g. na ruti Đardin - Marmontova - Riva, da 2013. napravimo još jezovitiju sliku praznog grada Splita, na način da ćemo izbjegavati dolazak u sami centar grada.

Napominjemo kako ova akcija nije usmjerena protiv prava LGTB zajednice, niti LGTB osoba. Ovom akcijom jasno želimo poručiti kao i prošle godine, da nam je dosta bespotrebnih parada koje moramo sami financirati milijunskim iznosima. U ovakvoj teškoj situaciji jedine prihvatljive "parade" su parade obespravljenih radnika, nezaposlenih i siromašnih, po kojima je naša županija nažalost vodeća u Hrvatskoj.

Predlažemo svim obiteljima, starima i mladima, a najviše roditeljima sa djecom, da se taj dan spuste na Žnjan na ugodnu šetnju uz more i sunce. Ukoliko požele i popiti kavu, nadamo se kako će žnjanski ugostitelji biti dovoljno lukavi, pa napraviti i akcijske cijene hrane i pića za sve ljude koji se zateknu taj dan na Žnjanu.

Slobodno nam se mogu i javiti na naš službeni facebook putem inboxa (www.facebook.com/urbanadesnica) ili na naš mail: urbanadesnica@urbanadesnica.hr , a njihove akcijske cijene ili promotivnu ponudu, osmišljenu samo za taj dan, ćemo objaviti unutar ovog događaja, bez ikakvih problema.

Vrijeme je da prestane teror koji se nameće ovom gradu policijskim blokadama, dok se štite gay parade, nama običnim građanima se brani nesmetano kretanje našim gradom i time se ruše naša temeljna ljudska prava.

Također kada treba osiguravati brojne druge prosvjednike ili obespravljene radnike, takvi prosvjedi obično završavaju uhićenjima samih učesnika. Također, kada se deložiraju mnoge obitelji iz svojih domova, najčešće zbog siromaštva, tada ih nitko ne osigurava, a najmanje se članovi Vlade pojavljuju na takvim događajima kako bi im izrazili podršku.

Očito da nismo svi pred zakonom jednaki!

08. lipnja 2013. svi na Žnjan!

Post je objavljen 07.06.2013. u 16:17 sati.