Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zgprimalje

Marketing

Vaša kosa i muški pogled na nju

By Ines Tarandek

S obzirom da je nama curama bitno da u svakom trenutku za određenog dečka izgledamo "savršeno", većina djevojaka zanemaruje svoju kosu koja je ustvari najveći mamac.
Po najnovijim istraživanjima dokazano je da muškarci na ženama najprije primjete kosu, a tek onda oči, crte lica ili eventualni prištić kojeg pokušavate sakriti.
Evo kako ovo sve izgleda u brojikama:
- 38% muškaraca priznalo je da ih najviše privlače djevojke s ravnom i puštenom kosom, naravno mirišljavom i prirodne boje
- 33% je pak reklo da im se sviđa puštena, ali kovrčava kosa i da je ona najbolji odsjaj njezine zaigranosti, a opet i ozbiljnosti. Isto tako navode kako se po ovoj kosi ne može najbolje isčitati osoba i upravo zbog toga im prilaze kako bi ih bolje upoznali
- 13% ih je reklo da im se sviđa zavezana kosa bilo da se radi o nekoj punđi ili pak najjednostavnijem repu

Dok nas 71% cura očekuje da će njihova kosa i frizura biti nezamjećena, samo četrvtina tvrdi da očekuje već i na prvom spoju same pohvale za frizuru.
Kako god bilo, jedna stvar muškarce nikako ne privlači na našoj kosi, a to je mnogo nepotrebnih preparata poput šljokica kod večernjih izlazaka ili laka za kosu. Ona bi svakako trebala mirisati i biti uredna. Ako pak pokušate kosu očuvati i ne tretirate ju neko vrijeme pa je ona s razlogom masna ili ne prirodna, možete očekivati da vam se nitko neće udostojiti približiti od muškog roda. Oni pak djevojke s takvom kosom smatraju ne organizirane ili jednostavno nemarne i nezainteresirane. Ovo im je samo znak: Ne prilazi ili imam previše obaveza ili me nije briga kako ću izgledati u tvojim očima!!
Zato, bila u najvećoj strci ili gužvi, odvoji par minuta da opereš kosu u nekom extra mirišljavom šamponu i ne daj da te masna kosa obilježi među muškim društvom, jer koliko god se dobre glasine brzo širile, vjeruj, isto tako je i s onim lošima.








Post je objavljen 07.06.2013. u 11:19 sati.