Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

14.kolo I. HNL Sjever NK Bjelovar - NK Mladost Ždralovi 2 : 4



Danas je na stadionu u Bjelovaru odigrana zaostala utakmica 14.kola u kojoj je naša ekipa kao domaćin nakon ukupnih 19 i zadnjih 8 uzastopnih pobjeda zabilježila drugi poraz u ovoj sezoni. Gradski derbi pripao je gostujućoj ekipi sa Brda. Igrači Mladosti na travnjaku su bili brži, ali i fizički jači ponajprije zahvaljujući tomu što su gotovo svi igrači godinu dana stariji od glavnine naše ekipe. Tim više ovaj poraz nikako ne bi trebalo shvatiti tragično iako se je smješila i prilika za prvo mjesto. Utakmicu je na terenu obilježilo i čudno suđenje za obje ekipe. Na žalost, utakmica je završila i ozbiljnom ozljedom noge jednog od igrača Mladosti zbog čega je odvezen kolima hitne pomoći i nadamo se što skorijem oporavku tog igrača. Također je teško ne spomenuti i navijački folklor roditelja iz Ždralova koji sadržava psovke i pogrdno vikanje, pa je na trenutke izgledalo da se neka prljava utakmica igra na tribinama, a ne ona prava na travnjaku. Na kraju utakmice igrači su si sportski pružali ruke i to je zapravo najbitnije, to nije mogla pokvariti ni uzavrela i incidentna atmosfera na tribinama. Naši dečki svakako bez obzira na ovaj poraz mogu biti ponosni na postignuti rezultat u ovoj sezoni, a slijedeća sezona sa ovakvim iskustvom i novim pojačanjima bit će još uspješnija.
Prestalo je još odigrati zaostalu utakmicu 20. kola protiv NK Koprivnica, te utakmicu 25. kola protiv NK Međimurje, obje na domaćem terenu. Ona zadnja protiv Slaven Belupa igrati će se u Koprivnici. U današnjoj utakmici u Koprivnici Slaven Belupoje pobjedio Varaždin ŠN rezultatom 2 : 1 i tako osigurao prvo mjesto u Regiji, te ide u završnicu zajedno sa GNK Dinamo, HNK Hajduk, NK RIjeka i NK Osijek. Čestitke dečkima iz Slavena!

Golove za Bjelovar postigli su Mario Rajić i Filip Makopek, a igrali su još: Fanton, Nikolić, Res, Kovačević, Ocvirek, Darojković, Jaković, Adžam, Šoštarić, Baronić, Rebić, u rezervi na klupi su bili S. Kos, Prodanić i Šotola. Nije igrao ozlijeđeni Majdandžić.

1. Slaven Belupo 20 19 1 0 87 9 58
2. Bjelovar 21 19 0 2 95 25 57
3. Varaždin - ŠN 21 17 1 3 100 14 52
4. Mladost 21 13 3 5 84 24 42







B.F.

Post je objavljen 05.06.2013. u 22:23 sati.