Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Vijest sa internacionalnog natjecanja u kickboxingu „Ilidža open 2013." održanom u Sarajevu. Labinjani osvojili 9 odličja: 6 zlatna, 2 srebrna , jedno brončano .

„ Ovo je danas najveći sportski događaj u Bosni i Hercegovini, na kojem nastupa 390 natjecatelja iz 67 klubova" ponosno je rekao na otvaranju natjecanja predsjednik općine Ilidža. Na kickboxing natjecanju u organizaciji Kickboxing saveza Bosne i Hercegovine i kickboxing akademije Ilidža , Labinjani su osvojili 9 odličja : 6 zlatnih, 2 srebrna i jedno brončano.

Najuspješnija u labinskoj ekipi bila je Franka Fonović koja ima 3 zlata i to dva u pointfightingu (semicontactu) kod kadetkinja i kod juniorki u kategoriji do 55 kilograma, dok je treće zlato superiorno osvojila u lightcontactu u kategoriji do 55 kilograma u kadetkinjama.

Filip Grbić je u pointfightingu osvojio dva zlata kod kadeta u kategoriji do 42 kilograma i u kategoriji do 47 kilograma, dok je broncu osvojio u lightcontactu u kategoriji do 42 kilograma.

Marino Faraguna osvojio je zlato u pointfightingu kod juniora u kategoriji do 63 kilograma, dok u kategoriji do 69 kilograma ima srebro, kao i u kategoriji do 63 kilograma, ali u konkurenciji seniora.




Post je objavljen 05.06.2013. u 21:45 sati.